Jo lielāks pirkums, jo vērtīgākas DĀVANAS!

MAIJĀ :

    

  •  Par pirkumu virs 35 EUR saņem DĀVANU 4.50 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

BIELENDA BODY BOOM Peel-Off ALĢĒJU MASKA - Noņemamā sejas maska ​​ir radīta dehidrētai un jutīgai ādai, taču tā labi darbojas arī visiem ādas tipiem. Tas atjauno ādas mirdzumu un pareizu mitrināšanu. Tas atsvaidzina ādu, nomierina kairinājumu un padara ādu maigu un maigu.

      

  • Par pirkumu virs 80 EUR saņem DĀVANU 9.90 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

GRACE COLE ROKU UN ĶERMEŅA LOSJONS: Šis mitrinošais roku un ķermeņa losjons, kas ir samtaini bagāts un maigi krēmīgs, lieliski iesūcas un piešķir ādai noturīgu aromātu. Piepildīta ar antioksidantiem, formula mitrinās ādu un liks tai justies elastīgai un mirdzošai.

AROMĀTS: Skaisti agara koks un muskuss apvienojas ar greznu sildošu vaniļas sirdi, ko papildina juteklisks un aicinošs koksnes pamats.

      

  • Par pirkumu virs 130 EUR saņem DĀVANU 11.20 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

BIELENDA CLEAN POWDER SAUSAI UN JUTĪGAI ĀDAI Enzīmu pulveris ir oriģināls ikdienas kopšanas veids, kas paredzēts galvenokārt jutīgai un maigai ādai. Tas attīra, izlīdzina un mitrina ādu. Tas satur daudz vērtīgu eļļu, kas pozitīvi ietekmē ādu neatkarīgi no tās veida. Satur 97% dabīgi iegūtas sastāvdaļas.

     

  • Par pirkumu virs 180 EUR saņem DĀVANU 23.50 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

BIELENDA FACE BOOM sejas gēls. Dabisks, matējošs un normalizējošs sejas mazgāšanas gēls, kas radīts taukainai, kombinētai un problemātiskai ādai. Tas izveidots, lai atjaunotu tā dabisko līdzsvaru un svaigumu. Maigi un efektīvi attīra sejas ādu no netīrumiem un kosmētikas atlikumiem. Tas atbalsta ikdienas cīņu pret nepilnībām.

+

BIELENDA FACE BOOM SeBoom sejas krēms. Dabisks, mitrinošs un matējošs dienas krēms, kas radīts taukainai, kombinētai un problemātiskai ādai. Es zinu, cik jūsu āda dažreiz var būt nepaklausīga, un tāpēc esmu radīts, lai atjaunotu tās dabisko līdzsvaru un svaigumu. Mana vieglā formula ātri iesūcas. Nodrošinu matētas un svaigas ādas efektu.

   

  • Par pirkumu virs 250 EUR saņem DĀVANU 40.44 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

Lokšķēres Ricciolino, keramikas pārklājums

Garums: 32cm / Svars: 120g / Viegls svars / Profesionāls kabelis: 3m / Rotējošs kontakts / Keramikas pārklājums / Smalkām sprogām Ø10mm / Pretkarstuma uzgalis / Pretslīdes saķere

 

    

 Apjoma dāvanas akcijas noteikumi:

*APJOMA akcija nesummējas ar KRĀSU akciju

*Dāvanu akcija spēkā līdz noradītas Dāvanas ir pieejamas

*Noradītas Dāvanas var tikt mainītas ja noradītas nav pieejamas

*Akcija neattiecas uz mēbeļu un aparātu pirkumiem

*Dāvanas spēkā mazumtirdzniecības pirkumiem

  

SALON LINE - Tavs uzticamais partneris skaistumkopšanā / kopš 2001.

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.