Nagiem | Rokām | Kājām


Tīrības un dezinfekcijas pasākumi skaistumkopšanas salonā jāievēro attiecība ne tikai uz instrumentiem un darba virsmām, bet arī meistara un klienta ķermeni – rokām, nagiem, kājām. Lai droši un kvalitatīvi veiktu skaistuma procedūras, friziera darbu, manikīru un pedikīru, jāizmanto piemēroti un profesionāli dezinfekcijas līdzekļi. Salon Line tiešsaistes veikalā un veikalā-noliktavā Rīgā varat atrast plašu klāstu ar visiem nepieciešamajiem dezinfekcijas līdzekļiem roku, nagu un kāju apstrādei.
Salon Line ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Visas preces tiešā veidā tiek saņemtas no pašiem labākajiem un uzticamākajiem nozares produktu ražotājiem, kuru zīmoli jau izpelnījušies gan skaistumkopšanas meistaru, gan salonu klientu uzticību. Dezinfekcijas līdzekļi būs neaizstājami ikvienā skaistumkopšanas salonā, frizieru un meistaru aprīkojumā gan darba, gan ikdienas vajadzībām.
Preču klāstā dažādi antiseptiski līdzekļi roku, nagu un pēdu apstrādei pirms un pēc procedūrām no tādiem zīmoliem kā Barbicide, Jessica, Look, Sinelco. Dezinfekcijas līdzekļi pieejami ērtos iepakojumus, arī izsmidzināmā veidā. Pieejami arī dezinfekcijas līdzekļi, kas nesatur alkoholu.
Dezinfekcijas līdzekļi uz rokām, nagiem un pēdām nogalinās baktērijas, samazinot infekciju slimību riskus. Līdzekļi efektīvi pret tuberkulozi, zeltaino stafilokoku, sēnītēm, vīrusiem, B un C hepatītu. Līdzekļi nekairina un nesausina ādu.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Kategorijas
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Tilpums
Īpašības
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.