• JAUNUMS
Purles 170 - GLAMOUR BODY CEREMONY...

Purles 170 - GLAMOUR BODY CEREMONY Shiny dust ķermeņa eļļa ar SPF30 100ml

170P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
32,00 €
PVN iekļauts

 
Sausā ķermeņa eļļa ar mirdzošām daļiņām un SPF 30 filtru. Tas nodrošina barojošu darbību, redzamu apgaismojumu un aizsargājošas īpašības. Valriekstu čaumalas ekstrakts – spēcīgs antioksidants, kas atjauno ādas dabisko elastību. Burkānu sēklu ekstrakts un eļļa nodrošina vitamīnu un minerālvielu avotu, starp kuriem īpaši ievērības cienīgs ir beta-karotīns. Tas piešķir ādai siltus toņus, izlīdzina sejas krāsu un uzlabo iedeguma izskatu. Zelta daļiņas bagātīgajā sastāvā piešķir ādai skaistu mirdzumu. Eļļa nodrošina nepieciešamo aizsardzību pret UVA un UVB starojuma kaitīgo ietekmi. Tas pasargā ne tikai no ādas apdegumiem, bet arī pret priekšlaicīgu novecošanos. Produkts apņem jūs ar brīnišķīgu smaržu, un aktīvo sastāvdaļu bagātība, kas atrodas katrā šī eliksīra pilē, liek ādai izstarot veselīgu mirdzumu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
GLAMOUR BODY CEREMONY
Preces veids
Eļļas

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.