• JAUNUMS
BOOST-EYES Revitalizējošs līdzeklis...

BOOST-EYES Revitalizējošs līdzeklis skropstu un uzacu kopšanai un augšanas veicināšanai 6ml

A0110011
1-4
27,99 €
PVN iekļauts

 
Šis serums ir īpaši izstrādāts, lai palīdzētu jūsu skropstām un uzacīm augt. Tas ir bagāts ar rīcineļļu, kas palīdz barot skropstas un uzacis, savukārt šizandras ekstrakts tās stiprina. Formula satur arī peptīdu maisījumu, lai novērstu uzacu un skropstu izkrišanu un palīdzētu tām izskatīties kuplākām. Seruma vieglā, ūdeņainā tekstūra nenoslogo skropstas un neatstāj uzacis cietas vai garozas. Katru dienu skropstas un uzacis kļūst garākas un biezākas, atklājot to skaistumu. Oftalmoloģiski pārbaudīts. Lietošanas ieteikumi: Lai iegūtu labākos rezultātus, vienmērīgi uzklājiet uz uzacīm un skropstām no rīta un/vai vakarā. Neskalot.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Kuplinošas | apjomam
Pielietojums
Skropstām | Uzacīm

Matis izmanto savas zināšanas un pieredzi, lai atrastu visefektīvāko, augstākās kvalitātes formulu. Labākais pierādījums tam: 10 produktu ekskluzīvo produktu  līnijas. Jau vairāk nekā 80 gadus vadošais kosmētikas zīmols un ir atpazīstams jau vairāk kā 70 valstīs ar savām inovācijām un rezultātiem ādas kopšanā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.