Matu laka stipras fiksācijas 500ml

Matu laka stipras fiksācijas 500ml

8122
1-4
11,19 €
PVN iekļauts

 

Ekskluzīva aerosola formula ar ilgstošu, īpaši spēcīgu noturību. Frizūrām ar apjomu, lokanām un ar kustībām. Tā mikrodifūzijas aerosols ļauj produktam izplatīties pa matiem, nodrošinot ātru žāvēšanu un perfektu apdari. To var izmantot visu veidu frizūrās, kolekcionētās, iztaisnotās, lokotās, lai radītu apjomu, vienmēr tos neapsverot un nerūpējoties par matiem.

Maksimāli spēcīga fiksācija: nenoslogo un nepārslogo matus, atstājot elastīgu rezultātu.

Papildu spīdums un maigums: viegla suku ļauj noņemt matu laku, neatstājot pēdas uz matiem.

Definīcija un apjoms: ātra žāvēšana, kas ļauj uzreiz noteikt jebkura veida frizūru. Piešķir ķermenim un apjomu visiem matu tipiem.

Perfekta apdare bez pūkošanās: pēc aerosola uzklāšanas mati dažu sekunžu laikā ir sausi, spīdīgi un gatavi parādīt perfektu apdari.

LIETOŠANA: Izsmidzināt 35 cm attālumā. aptuveni uz sausiem matiem, līdz tiek noteikts stils. Lai akcentētu kustību, uzklājiet no tuvākas puses.

Tilpums
401-850ml
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Preces veids
Spreji

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.