Diamond Oil atjaunojoša eļļa 125ml

Diamond Oil atjaunojoša eļļa 125ml

6605
1-4
11,49 €
PVN iekļauts

 

Dimanta eļļa ir eļļa, kas atdzīvina, baro, aizsargā un atjauno matus, atjauno tos no iekšpuses, mitrina un sniedz intensīvu spīdumu. Atklājiet šīs matu eļļas burvību. Dimanta eļļa apvieno ārstnieciskās eļļas un dimanta ekstraktus. Šis ekskluzīvais ārstniecisko eļļu maisījums dziļi atjauno matus, savukārt minerālu daļiņas stiprina un atjauno katru matu šķiedru, iesaiņojot un noslēdzot tos. Šī saplūšana rada spoguļa efektu, kas maksimāli palielina matu gaišumu un spīdumu, izvairoties no sprogošanās un lūšanas, mati atgūst elastību un veselību.

Dimanta ekstrakti un minerālu daļiņas, kas nodrošina gludumu, spīdumu, maigumu un noslēdz kutikulu, atvieglojot ķemmēšanu un apdari.

Argana un kamēlijas apstrādājošās eļļas cīnās pret matu novecošanos un sausumu, palīdzot dziļi barot un stiprināt matus.

LIETOŠANA: Dimanta eļļu var uzklāt gan mitros, gan sausos matos. Ja uzklājat uz mitriem matiem, jums vajadzēs ne vairāk kā 3 pumpiņas dimanta eļļas (5 ml) plaukstā un izklājiet produktu no vidēja līdz galiem, iemasējot un atšķetinot. Neskalot. Ja līdzekli lieto uz sausiem matiem, uzklājiet maksimums 1 izsmidzinājumu līdzekļa (2ml), ierīvējiet to plaukstā un maigi izsitiet no vidus līdz galiem. Uzklājiet norādīto daudzumu, produkta pārpalikums var noslogot matus. Visiem matu tipiem.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Preces veids
Eļļas

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.