Urban style mat paste veidošanas...

Urban style mat paste veidošanas pasta 75ml

8032825196653
1-4
17,15 €
PVN iekļauts

 
Modelēšanas paklājiņa pasta. Īpaši spēcīga fiksācija nulles laikā ar paklāja efektu. To var izmantot, lai piešķirtu definīciju un modelētu gan garus, gan īsus matus. Ideāls priekš veido un regulē matus ar īpašu fiksāciju, bet vienkārši noņemamu ar ūdeni. Tas neatstāj atlikumus un nav taukains. Kā izmantot: Uzklājiet uz matiem un izveidojiet savu stilu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matējošs
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.