Reconstruction atjaunojošs šampūns 250ml

Reconstruction atjaunojošs šampūns 250ml

8032825196738
1-4
19,96 €
PVN iekļauts

 
Rekonstrukcijas šampūns pārstrukturē un atdzīvina sausus, trauslus un bojātus matus. Tas ir izstrādāts ar unikālu fitokeratīna maisījumu, kas sinerģijā ar cukuriem un aminoskābēm, piemēram, prolīnu, arginīnu un argana eļļu, palīdz atjaunot matu struktūru un aizsargāt tos no iespējamiem bojājumiem nākotnē. Mati ir neticami mīksti, zīdaini un izskatās dinamiski un stiprāki. Izmantojiet: Uzklājiet uz mitriem matiem no saknēm līdz galiem. Masējiet un noskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu atjaunošanai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.