SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta...
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta...
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta...
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta...
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta kolagēna diegi
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta kolagēna diegi
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta kolagēna diegi
SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta kolagēna diegi

SkinSystem RETICULUM – Hidrolizēta kolagēna diegi

1030020133
>10
Profesionāļiem

 

Ļoti plāni hidrolizēta kolagēna un oligopeptīdu pavedieni šķērssaistītā veidā, viegli uzklājami un spēj nodrošināt tūlītēju atbalstu un tonizēšanu audiem bez adatām un injekcijām. Avangarda ļoti efektīva un efektīva kosmētiskā procedūra.

Pateicoties tās novatoriskajai formulai un īpašajai uzbūvei, RETICULUM® dziļi iesūcas ādā, stimulējot fibroblastus, lai ražotu jaunu kolagēnu un pārkārtotu elastīgās šķiedras, tonizējot un elastizējot ādu, no jauna veidojot sejas ovālu un samazinot grumbas.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* KOLAGĒNS

Pamatmolekula saistaudu veselībai. Tam ir piepildoša un atbalstoša darbība. Tonizē un padara ādu elastīgāku, novēršot grumbu parādīšanos un samazinot esošās

vieni. Hidrolizētajā sastāvā tas nodrošina celtniecības blokus jauna kolagēna sintēzei un reorganizē ekstracelulāro matricu. Palēnina normālu ādas novecošanās procesu. Uzturot ādu jaunu ilgāk, bloķējot deģeneratīvos procesus, kas izraisa priekšlaicīgu bojāšanos.

* AUGU PROTEĪNI

Satur aminoskābes, peptīdus un proteīnus, kas saskarē ar dermu veido proteīnu-lipīdu maisījumus, kas spēj piesaistīt ūdeni un palielināt ādas mitrināšanu. Tādējādi tie veic mitrinošu, nostiprinošu, izlīdzinošu un pretnovecošanās darbību. Āda uzreiz izskatīsies gluda un mazās krunciņas un nepilnības samazināsies.

* ZĪDA PROTEĪNI

Hidrolizētie zīda proteīni ir hidrolizētu proteīnu maisījums, kas iegūts no zīda, ieskaitot fibroīnu un sericīnu. Fibroīns veicina epitēlija šūnu metabolismu, veicinot jauna kolagēna sintēzi un atkārtotu epitelizāciju. Pateicoties tā tenzora iedarbībai, sericīns atslābina ādu, samazina grumbas un novērš novecošanās pazīmes.

* OLIGOPEPTĪDI

Molekulas, kas sastāv no vairākām aminoskābēm, kas stimulē dermas šūnas ražot jaunu kolagēnu un elastīnu. Pateicoties izteiktajām pretnovecošanās īpašībām, tie uzlabo ādas elastību un tiem piemīt savilkšanas un liftinga efekts, iedarbojoties tieši uz grumbu.

 

KĀ IZMANTOT:

Ar pincetes palīdzību izņemiet kolagēna bumbiņu no sterilā flakona. Viegli izklājiet bumbu, līdz iegūstat pēc iespējas viendabīgāku režģi, cenšoties pārāk neizkliedēt tekstūru. Indikatīvi ar katru kolagēna bumbiņu iespējams apstrādāt divas sejas un dekoltē zonas.

Pēc ādas attīrīšanas un pīlinga ar Face Cleansing Mousse un Peel AHA, uzklājiet Plump HA5 slāni un uzklājiet Hydrolysed Collagen Reticulum® uz apstrādājamās vietas. Pielāgojiet un notīriet tīklu, izmantojot otu, kas samērcēta Plump HA5 serumā. Pagaidiet dažas minūtes. Produkts izšķīst un iekļūs dermā, kur tas pildīs savu svarīgo funkciju.

Masējiet apstrādāto zonu un noslēdziet procedūru, uzklājot masku, serumu un pretnovecošanās krēmu no tās pašas SkinSystem Dermocosmetic Line vai apsārtuma gadījumā Algo Botanic Mask Soothing masku.

Klients nedrīkst tīrīt seju 12 stundu laikā pēc procedūras, lai nodrošinātu aktīvās vielas pilnīgu uzsūkšanos. Ārstēšana, lai nodrošinātu aktīvo vielu pilnīgu uzsūkšanos.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Reticulum Complete Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.