• JAUNUMS
Purles 67 - ACID PEELS A-pīlings 45%...

Purles 67 - ACID PEELS A-pīlings 45% 50ml

67P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 67 A-Peel 45%, īpaši paredzēts dehidrētai, nogurušai vai jutīgai ādai. Šī prasmīgi izstrādātā formula ir ne tikai ideāli piemērota sejai, bet arī pietiekami maiga lietošanai uz maigo acu zonu un lūpām. Galvenās sastāvdaļas: 20% arginīns, 20% pienskābe, 5% urīnviela. Šis skābes pīlings ir ideāla ārstēšanas iespēja cilvēkiem, kuri vēlas mitrināt un atjaunot nogurušu vai jutīgu ādu, vienlaikus apmierinot vajadzību pēc maigas pīlinga. Regulāra lietošana var palielināt proteīnu un kolagēna ražošanu, uzlabot ādas elastību un ievērojami samazināt ādas kairinājumu un apsārtumu, pateicoties tā dziedinošajām sastāvdaļām. LIETOŠANA: Pēc tīrīšanas, ādas attaukošanas un jutīgo zonu aizsargāšanas pīlings tiek ātri (15-20 sek.) uzklāts ar tamponu vai otu no izturīgākajām sejas zonām līdz jutīgākajām (piere, vaigi, zods). , zona virs augšlūpas, deguna, kakla). Atstāj uz 10-15 minūtēm. Noskalo ar ūdeni.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.