• JAUNUMS
Purles 66 - ACID PEELS R-pīlings 4%

Purles 66 - ACID PEELS R-pīlings 4%

66P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Pilnīga pīlinga un atjaunojoša sistēma, kas sastāv no divām fāzēm. Pirmā fāze ir balstīta uz Age-Defying Complex – antioksidantu sastāvdaļu apkopojumu. Otrais ir 4% koncentrēts retinols. Retinols nosaka atbilstošu epitēlija šūnu augšanu un diferenciāciju. Turklāt tas paātrina keratozes procesu. Turklāt tas ietekmē dziļākos ādas slāņus, veicinot kolagēna un elastīna ražošanu un vienlaikus atjaunojot iznīcinātās šķiedras. Tas nozīmē ādas tvirtuma, spriedzes un blīvuma atjaunošanu. Galvenās sastāvdaļas: Retinols 4%, novecošanas komplekss, B3 un C vitamīni, AHA skābes. Ideāli piemērots tiem, kas vēlas samazināt smalkās līnijas, grumbiņas un uzlabot ādas tvirtumu, blīvumu un mitrināšanu. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet redzami atjaunotu tvirtumu, līdzsvarotu ādas toni un nepilnību samazināšanos. LIETOŠANA: Pēc ādas sagatavošanas vienmērīgi uzklājiet ampulu, pēc tam veiciet retinola maskas masāžu. Pirms skalošanas ļaujiet tai iedarboties 6-8 stundas, izvairoties no tūlītējas saules iedarbības. !Šis profesionālās kvalitātes pīlings jālieto piesardzīgi, un ārstēšanas laikā ir ieteicams aizsargāt pret sauli.
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Komplekti
Kolekcijas
ACID PEELS

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.