• JAUNUMS
Purles 61 - ACID PEELS M-pīlings 40%...

Purles 61 - ACID PEELS M-pīlings 40% PH3.5 100ml

61P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 61 M-Peel 40% ir ļoti efektīvs ķīmiskais pīlings, kas izstrādāts, lai risinātu dažādas ādas problēmas, īpaši personām, kas meklē risinājumus jutīgai ādai, fotonovecošanai, nevienmērīgam ādas tonim un aknes problēmām. Šis pīlings palīdz atjaunot ādu, stimulējot elastīgo šķiedru sintēzi, un tam piemīt efektīvas depigmentācijas spējas, īpaši pret lentigīniem. Ieteicams jutīgiem ādas tipiem un ideāli piemērots fotonovecošanās, redzamas krāsas maiņas un pūtītes bojājumu novēršanai. Tā atjaunojošās īpašības padara to piemērotu tiem, kas vēlas uzlabot savas ādas tvirtumu un elastību. Regulāra lietošana nodrošina acīmredzamu ādas tekstūras un tonusa uzlabošanos, ievērojami samazinot krāsas izmaiņas un pūtītes izpausmes. Turklāt pīlings palīdz kontrolēt sebuma veidošanos, padarot ādu tīrāku un mazāk taukainu. LIETOŠANA: Sāciet ar ādas tīrīšanu un attaukošanu, aizsargājot jutīgās zonas. Ātri un vienmērīgi uzklājiet pīlingu visā apstrādājamajā zonā, izmantojot tamponu vai otu, pārejot no izturīgākiem uz jutīgiem sejas reģioniem. Atstājiet iedarboties 3 līdz 7 minūtes pirms neitralizēšanas ar ūdeni un pievienoto neitralizējošu losjonu.
Tilpums
51-150ml
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.