• JAUNUMS
Purles 60 - ACID PEELS G-pīlings 40%...

Purles 60 - ACID PEELS G-pīlings 40% PH 1.5 100ml

60P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 60 G-Peel 40% ir izsmalcināts ādas kopšanas risinājums, kas paredzēts novecošanās problēmu risināšanai. Pateicoties dziļajām pīlinga īpašībām, tas iekļūst ādas papilārajā slānī, stimulējot atjaunošanos un samazinot novecošanās pazīmes, piemēram, smalkās krunciņas un krāsas izmaiņas. Glikolskābe kā spēcīga pretnovecošanās iedarbība. Tas maina ādas struktūru, stimulējot jaunu šūnu, kolagēna šķiedru un mitrinošo glikozaminoglikānu veidošanos, kā arī aktivizē UV starojuma radīto bojājumu reģenerācijas procesus. Skābe novērš krāsas maiņu, uzlabo ādas stāvokli un tās blīvumu, šķīdinot starpšūnu saites. Turklāt tas samazina nelielas rētas un iekaisuma pēdas. Galvenās sastāvdaļas: Glikolskābe – spēcīgā 40% koncentrācijā ar pH 1,5 šī galvenā sastāvdaļa dziļi noloba un veicina jaunu šūnu un kolagēna šķiedru veidošanos. Šis produkts ir paredzēts tiem, kas vēlas uzlabot ādas struktūru, mazināt krāsas maiņu un uzlabot kopējo ādas blīvumu un stāvokli. Konsekventa Purles 60 G-Peel lietošana var ievērojami samazināt novecošanās pazīmes un padarīt sejas ādu skaidrāku un atjaunotāku. LIETOŠANAS KĀRTĪBA: Pēc tīrīšanas, ādas attaukošanas un jutīgo zonu aizsargāšanas pīlingu ar tamponu vai otu uzklāj izturīgākajās sejas zonās līdz visjutīgākajām (piere, vaigi, apakšžoklis, zods, augšlūpa un deguns). Tas jāuzklāj ātri, 15-20 sekundēs un vienmērīgi visā apstrādes zonā. Parasti to ieteicams lietot 3 līdz 7 minūtes vai līdz ir sasniegts vēlamais rezultāts, viegls apsārtums bez apsarmojuma. Neitralizē ādu ar ūdeni un pēc tam neitralizējošu losjonu. Produkts var izraisīt niezi/tirpšanu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.