JANSSEN Koncentrāts ar ziedu un...

JANSSEN Koncentrāts ar ziedu un lipīdu augu eļļām 2ml

83402P
>10
2,50 €
PVN iekļauts

 

Bi-Phase Skin Recovery ir bagātīga 2 fāžu ampula, kas lutina ādu ar vērtīgu ziedu un augu eļļu lipīdu fāzi un hidrofāzi ar hialuronskābi un atjaunojošo krūmu āboliņa ekstraktu - mirdzoši skaistai un atpūtusies ādai nākamajā rītā. . Lipīdu fāze satur Jāņu nakts eļļu, nomierinošu 5 ziedu eliksīru ar antioksidantu un reģenerējošām īpašībām, kā arī citas intensīvi barojošas eļļas, piemēram, skvalānu un makadāmijas riekstu eļļu. Hidrofāzē krūmu āboliņa ekstrakts dara visu iespējamo, lai normalizētu ādas traucēto bioloģisko ritmu, ko izraisa stress, jet lag vai zilā gaisma. Pateicoties krūmu āboliņa ekstraktam, tiek samazinātas nogurušas ādas pazīmes un atjaunota tās labsajūta. Īsas un garas ķēdes hialuronskābe nodrošina intensīvu mitrināšanu un jūtami izlīdzina ādu. Īpaši izstrādātā 2 fāzu tekstūra ātri uzsūcas un atstāj ādu īpaši samtainu. Dabīgās lavandas smarža nodrošina nomierinošu relaksāciju.

Tilpums
0-50ml

Farmaceitisko un kosmētisko aktīvo sastāvdaļu simbioze ir mūsdienu Janssen Cosmetics kopšanas līdzekļu pamats, un pāreja no patiesā skaistuma uz zinātniski pamatotu ādas kopšanu ir vienkārša. Janssen Cosmetics kopšanas līdzekļos tiek izmantotas tikai aktīvās sastāvdaļas ar pārliecinošiem redzamiem un taustāmiem rezultātiem un augstu ādas panesamību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.