• JAUNUMS
Purles 102 - SUSHI CEREMONY Rīsu...

Purles 102 - SUSHI CEREMONY Rīsu eliksīrs 30ml

102PS
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
29,00 €
PVN iekļauts

 
Atklājiet Purles Rice Elixir, novatorisku Purles ādas kopšanas risinājumu, kas izstrādāts, lai cīnītos pret novecošanās pazīmēm un krāsas maiņu. Eliksīrs atjauno ādu, atjaunojot tās mitrināšanu, veicinot vienmērīgu ādas toni un izlīdzinot grumbas jauneklīgākam izskatam. Šķidrais losjons ar vieglu tekstūru uzreiz iesūcas ādā, neatstājot lipīgu sajūtu. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem, īpaši tiem, kas nodarbojas ar hiperpigmentācijas problēmām, tostarp tumšiem plankumiem, vasaras raibumiem un blāvu, nevienmērīgu ādas toni. Pastāvīgi lietojot, sagaidiet atdzīvinātu sejas krāsu, kas ir redzami gludāka, gaišāka un vienmērīgāka. LIETOŠANA: No rīta un vakarā uzklāt uz tīras, sausas sejas, kakla un dekoltē, masējot ar apļveida kustībām, līdz pilnībā uzsūcas.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
SUSHI CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.