• JAUNUMS
SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais...

SkinSystem PEBBLES Cietais-karstais vasks Gold krēms 400g

0010020151
>10
9,78 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

SkinSystem Brazilian PEBBLES Cietais krēm-vasks pērlītēs Gold.

Brazilian Pebbles Wax ir drošs un ražots Itālijā, mazās pērlītes koncentrē visu SkinSystem atklājumu efektivitāti un ekselenci uz ādas.

PEBBLES High Quality VIOLET CREAM garantē maigu un efektīvu epilēšanu, vienlaikus saudzējot maigo ādu. Piemērots dažāda īsiem, vidējiem un gariem matiņiem un pat visjutīgākajai ādai. Tā īpašā zelta krāsa izdaiļo produkta pielietojumu, apmierinot pat visprasīgākos klientus.

   

Augstas kvalitātes GOLD CREAM PEBBLES ir:

- Daudzpusīgs un daudzvirzienu ALL IN ONE vasks, kas satur visas labākās pērlīšu īpašības, lai nodrošinātu maksimālu daudzpusību un ērtu lietošanu

- VIENĪGAIS nepieciešamais vasks skaistumkopšanas centram, jo tas ir unikāls vasks jebkurai zonai, jebkura tipa ādai, jebkurai roku prasmei un lietošanas veidam

SkinSystem Brazīlijas pērlīšu vasks ir novatorisks produkts, kas radies no tradicionālajām matu noņemšanas metodēm, pārveidots un bagātināts ar vērtīgām izejvielām:

- Praktisks un ātrs, viegli lietojams

- Dermatoloģiski pārbaudīts, respektē pat vismaigāko ādu

- Daudzvirzienu, efektīva un plaši izplatīta epilācijas sistēma

- Precīza epilācija, nepielīp pie ādas nesāpīgai matu noņemšanai

- Kūst zemā temperatūrā, lai nodrošinātu maksimālu komfortu uz ādas

- Izvairās no folikulīta veidošanās un kairinājuma

- Palēnina matiņu ataugšanu, samazinot matu skaitu un diametru un pagarinot laiku starp vaksācijām

- Var noņemt bez papīra, ideāli piemērots arī delikātām zonām

- Atstāj ādu gludu un zīdainu vairāk nekā 3 nedēļas

   

LIETOŠANA:

Sildiet vasku, līdz tiek iegūta krēmveida konsistence. Pārbaudiet vaska temperatūru plaukstas iekšpusē. Paņemiet vasku ar koka lāpstiņu un izklājiet to matu augšanas virzienā plānā un vienmērīgā kārtā. Lai atvieglotu noņemšanu, uzklātās vaska sloksnes galā ieteicams atstāt biezāku malu. Ļaujiet vaskam atdzist un, satverot aiz biezākās malas, velciet vaska sloksni ar ātru kustību pretēji matu augšanas virzienam. Jebkuru vaska atlikumu var noņemt, noslaukot ar tikko lietoto vasku.

Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Svars
251-500gr
Kolekcijas
PEBBLES
Preces veids
Vaski pērlītēs

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.