Acu krēms 15ml

Acu krēms 15ml

I5600
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
38,00 €
PVN iekļauts

 
Grezns krēms pret novecošanos jutīgai acu kontūru zonai. Uzlabo ādas gaismu atstarojošās īpašības, piešķir spilgtumu un izlīdzina smalkās līnijas un grumbas IEGUVUMI Gaismu atstarojošie pigmenti nodrošina tūlītēju tumšo loku ap acīm zudumu Ļoti efektīva acu procedūra, lai izgaismotu, paceltu un samazinātu līniju un grumbu izskatu Gaismas aizsardzības filtrs aizsargā pret UVA / UVB un infrasarkano starojumu AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Matrixyl Synthe´6®: ir grumbu maiņas peptīds, kas veicina 6 ādu atjaunojošu pamatelementu, tostarp kolagēna un elastīna, sintēzi. Samazina grumbu dziļumu pēc diviem mēnešiem par aptuveni 15% un grumbu apjomu par aptuveni 20%. Samazina līnijas ap acīm Īsās ķēdes hialuronskābe: biotehnoloģiski iegūta aktīvā viela, kas darbojas tieši līdz epidermas apakšējam slānim un redzami “uzlika” un izlīdzina to, vienlaikus aizsargājot tās mitrumu Šī sviests: ātri iesūcas ādā, padarot to maigu un zīdainu. Palīdz novērst priekšlaicīgu novecošanos, palielinot kolagēna ražošanu, vienlaikus atjaunojot raupju un bojātu ādu Edelweiss ekstrakts: augu ekstrakts no Alpu Edelweiss, nomierina ādu un uzlabo tās barjeras funkciju, vienlaikus palīdzot cīnīties ar priekšlaicīgu novecošanos Garas ķēdes hialuronskābe: biotehnoloģiski iegūta aktīvā viela ar augstu mitruma saistīšanas spēju, padarot ādu dziļi mitrinātu Gaismu izkliedējoši pigmenti: nodrošina tūlītēju spilgtumu visā acu zonā. Nekavējoties vizuāli samazinās grumbas Venuceane®: novērš IR izraisītu stresu, vienlaikus uzlabojot ādas mitrināšanu un struktūru, tādējādi ierobežojot grumbu veidošanos E vitamīna acetāts: ādā pārveidots par brīvu E vitamīnu, kā rezultātā rodas antioksidants, palīdzot cīnīties ar brīvajiem radikāļiem Alantoīns un Alfa Bisabolols: tā nomierinošās un pretiekaisuma īpašības neitralizē apsārtumu UVA / UVB: gaismas aizsardzības filtrs, aizsargā ādu no gaismas izraisītiem bojājumiem
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Izlīdzinošs
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Preces veids
Krēmi acīm

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.