Acu krēms pret nogurumu 15ml

Acu krēms pret nogurumu 15ml

A0110041
>5
49,99 €
PVN iekļauts

 
Mūsdienās dzīvesveids kļūst arvien steidzīgāks un saspringtāks, mēs visu dienu skatāmies datoru un telefonu ekrānos, bet naktis kļūst īsākas, un miegs vairs nesniedz tik gaidīto atjaunošanos. Miega trūkuma kaitīgā ietekme strauji paātrina ādas novecošanos. Šis līdzeklis pret ādas noguruma pazīmēm ir īpaši pielāgots plānajai un jutīgajai ādai acu zonā. Tas padara skatienu starojošu un novērš noguruma pazīmes. Krēmīgā gela tekstūra patīkami atsvaidzina. Ideāli piemērots sievietēm, kurām vienlaikus ir vairākas ādas noguruma pazīmes: tumšie loki un pietūkums. Sastāva pamatā ir jauns komplekss ar 6 aktīvajām sastāvdaļām, kas sinerģiski iedarbojas, lai nodrošinātu redzamus un paliekošus rezultātus. Pat pēc īsa nakts miega noguruma pazīmes ir izzudušas! Spēcīgs peptīds Mazina tauku uzkrāšanos zem acīm, palēninot glikācijas procesu un toksīnu veidošanos. Uzlabo ādas izskatu acu zonā un samazina tumšos lokus un pietūkumu, lai skatiens izskatītos možāks un jauneklīgāks. Matčas tējas uzlējums Ar antioksidantiem, atslābina ādu ap acīm. Ar polifenoliem bagātā matčas tēja izveido barjeru, kas aizsargā ādu pret brīvajiem radikāļiem, kuri daļēji ir atbildīgi par priekšlaicīgu ādas novecošanu. Drenējošā iedarbība uzlabo asinsriti un palīdz samazināt pietūkumu. Kofeīns Slavens ar stimulējošu un enerģizējošu iedarbību. Palīdz aktivizēt mikrocirkulāciju acu zonā. Nostiepjošā sastāvdaļa Iegūta no saldo mandeļu olbaltumvielām. Veido plēvīti uz ādas virsmas, lai nogludinātu un tonizētu ādu un acumirklī mazinātu krunciņas.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Krēmi acīm pret tumšiem lokiem
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi acīm

Matis izmanto savas zināšanas un pieredzi, lai atrastu visefektīvāko, augstākās kvalitātes formulu. Labākais pierādījums tam: 10 produktu ekskluzīvo produktu  līnijas. Jau vairāk nekā 80 gadus vadošais kosmētikas zīmols un ir atpazīstams jau vairāk kā 70 valstīs ar savām inovācijām un rezultātiem ādas kopšanā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.