Micelārais toniks 300ml

Micelārais toniks 300ml

I5100P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Toniks izlīdzinās jūsu ādas mikroreljefu. Tā alantoīns samazina apsārtuma parādīšanos, savukārt augstkalnu edelveiss kavē novecošanos un agresīvu vides ietekmi. Iedarbība: · Rūpīga netīrumu noņemšana no ādas virsmas · Palielina ādas mitruma līmeni · Samazina transepidermālo ūdens zudumu · Izlīdzina ādas mikroreljefu · Nomierinoša un pretiekaisuma iedarbība
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Izlīdzinošs
Preces veids
Micelārs

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.