SkinSystem Pieniņš ķermenim...
SkinSystem Pieniņš ķermenim...
SkinSystem Pieniņš ķermenim (peonija/jojoba eļļa) 200ml
SkinSystem Pieniņš ķermenim (peonija/jojoba eļļa) 200ml

SkinSystem Pieniņš ķermenim (peonija/jojoba eļļa) 200ml

1010020175
1-4
28,29 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Mitrinošs un antioksidants piena krēms sausai ādai, peoniju ziedu augu ekstrakts kopā ar jojobas un organiskajām argana eļļām un antioksidantu vitamīniem mitrina un padara ādu elastīgāku. Tā īpašā, netaukotā tekstūra ātri uzsūcas bez taukiem, atstājot ādu samtainu un patīkami aromātisku.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* PEONIJAS ZIEDU EKSTRAKTS

Pateicoties antioksidanta īpašībām, tas palīdz novērst brīvo radikāļu veidošanos un dabiski palēnina ādas novecošanos. Tas nodrošina elastību, tonusu, kā arī ir svarīga mitrinoša, nomierinoša un atjaunojoša iedarbība. Ideāli piemērots sausas un jutīgas ādas barošanai.

* JOJOBAS EĻĻA

Īpaši līdzīgs ādas sastāvam, bagāts ar vitamīniem, minerālvielām, jodu, tokoferolu un citām dabīgām antioksidantu vielām, novērš dehidratāciju, samazinot ūdens zudumu no šūnām. Nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgāku, novēršot normālu novecošanos un piešķirot tai gludumu, tonusu un mirdzumu. Īpaši indicēts sausas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, tas atjauno audu tonusu un elastību ar redzamiem rezultātiem jau pēc pirmajām lietošanas reizēm.

* BIO ARGĀNA EĻĻA

Organiskā argana eļļa ir spēcīgs antioksidants, mīkstinošs, mitrinošs un ļoti elastīgs. Tā ir viena no svarīgākajām eļļām ādas atjaunošanai, pateicoties A, E vitamīnu, flavonoīdu un neaizvietojamo taukskābju saturam. Nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgāku, novēršot normālu ādas novecošanos un brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Viegli nokļūstot ādā, tas sasniedz dziļākos dermas slāņus, nodrošinot visu nepieciešamo barošanu, lai to no iekšpuses padarītu elastīgāku un stiprinātu, cīnoties ar sausumu un plaisāšanu.

* TOKOFEROLS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ. Tonis un elastība novērš grumbu parādīšanos, audu iztukšošanos un sejas kontūru izteiksmes zudumu.

* ALANTOINS

Dermas veselības pamatmolekula. Bagāts ar antioksidantiem, nomierinošām, mitrinošām un atjaunojošām vielām, tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas, novēršot normālu ādas novecošanos. Tas to dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko šūnu pašatjaunošanos, laika gaitā saglabājot to jaunu.

 

KĀ IZMANTOT:

Katru dienu uzklājiet pienu uz ādas un iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Ideāli piemērots kā krēms pēc vannas visam ķermenim.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Antioksidanti
Argana eļļa
Vitamīni
Ādas tips
Sausai ādai

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.