• JAUNUMS
TOLPA DERMO FACE SEBIO...

TOLPA DERMO FACE SEBIO Mikropīlinga-gēls sejai, dziļas iedarbības 150ml

T00301
>5
9,27 €
PVN iekļauts

 

TOLPA DERMO FACE SEBIO Mikropīlinga-gēls sejai, dziļas iedarbības.

Vegānas formulas. Piemērots visiem ādas tipiem. Pateicoties tā dziļajai pīlinga iedarbībai, attīrošais gēls palīdz novērst ādas nepilnību parādīšanos. Tas ne tikai atbrīvo ādu no visiem netīrumiem, bet arī noņem atmirušās ādas šūnas, kurām ir tendence nosprostot poras, izraisīt komedonu rašanos vai blāvu ādas toni, noņem lieko sebumu. Tas maigi noloba keratinizētu epidermu, iedarbojas antibakteriāli un novērš tādu nepilnību veidošanos kā papulas, pūtītes. Tas normalizē sebuma sekrēciju un sašaurina paplašinātās poras. Tam ir fizioloģisks pH un tas neizraisa kairinājumu. Izlīdzina un atsvaidzina ādu. Var lietot katru dienu.

Lietošana: Uzklājiet uz mitras sejas ādas, maigi iemasējiet, pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Lietot rītos un vakaros.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Taukainai ādai
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMO FACE SEBIO
Preces veids
Skrubji

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.