• JAUNUMS
Purles 24 - SensiSkin GARDEN CEREMONY...

Purles 24 - SensiSkin GARDEN CEREMONY Bambusa enzīmu pīlings 300ml

24P
1-4
Profesionāļiem

 
Produkta formula atspoguļo mūsdienu tendences profesionālajā aprūpē. Pēc sajaukšanas ar ūdeni smalkais pulveris, kura pamatā ir mikronizētas augu eļļas, pārvērtīsies krēmīgā putā. Produkta aktīvo sastāvdaļu pārpilnība padara to ļoti efektīvu. Tehnoloģiski progresīvā formula, kuras pamatā ir augu ekstrakti un augļu fermenti, veido unikālu kompleksu, kas padara ādu gaišāku. Paredzēts visiem, kas vēlas mirdzošu sejas krāsu bez blāvuma un nevienmērīgiem toņiem, īpaši noderīgi tiem, kuriem rūp krāsas izmaiņas un ādas jutīgums. Regulāri lietojot, sagaidiet ievērojami gaišāku, gludāku un līdzsvarotāku sejas ādu ar redzamu krāsas maiņu samazināšanos un uzlabotu ādas tekstūru. LIETOŠANA: Ātri samaisiet 10 g (20 ml) pulvera ar 20 ml ūdens bļodā vai šeikerī, līdz tas pārvēršas netīrā krēmā. Uzklājiet to uz sejas un kakla, izvairoties no acu zonas, un atstājiet 8 minūtes. Pēc tam maigi masējiet 2 minūtes un noskalojiet.
Tilpums
151-400ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
SensiSkin GARDEN CEREMONY
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.