FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts
FRUIT WORKS Glow Kit komplekts

FRUIT WORKS Glow Kit komplekts

FWS2733013
>10
30,50 €
PVN iekļauts

 

Mūsu mirdzums varoņiem! Šis komplekts ir par nopietni mirdzošu ādu, un tajā ir trīs no mūsu jaudīgākajiem pilna izmēra produktiem, kas nodrošina mirdzumu no galvas līdz kājām.

1 X ATTĪROŠA SEJAS MASKA 100ML

Neviena āda nav pelnījusi būt nespodra. Izstrādāts visai vājai ādai, lai tā starotu, izlīdzinātu un mitrinātu. Šis multitasker veicina šūnu atjaunošanos un nodrošina ādas aizsardzību.

1 X ĶERMEŅA UN SEJAS SPREJS 150ml

Tūlītēji paņemiet mani savai ādai un maņām! Grezna, dabiski mitrinoša sejas un ķermeņa sprejs, kas pārveido blāvu, izslāpušu ādu, padarot to gaišāku, mitrinātu un atjaunotu, sniedzot jums zīdaini gludu, rasainu ādu. Vienkārši izsmidziniet visas dienas garumā, lai iegūtu smalku, veidojamu mirdzumu. Ieelpojiet mūsu mājas aromāta pacilājošo, augļu, svaigo noskaņu.

1 x ĶERMEŅA SKRUBIS UN MASKA 200 ml

Nopulējiet savu ceļu uz skaisti gludu, mirdzošu ādu dažu minūšu laikā. Šis daudzuzdevumu ķermeņa skrubis un maska ​​​​ir divi vienā; kas iedarbojas ādā, lai izlīdzinātu un palīdzētu notīrīt plankumus izraisošos netīrumus. Atstājiet masku, lai atjaunotu spīdumu un novērstu hiperpigmentāciju.

 

KĀ IZMANTOT:

1. Attīroša sejas maska 100ml

Lietojiet šo mitrinošo masku katru nedēļu, lai uzreiz paņemtu. Uzklājiet plānu kārtu uz visas sejas PM pēc tīrīšanas. Ļauj iedarboties 10-20 minūtes. To var izmantot arī citās sausās vietās, piemēram, kaklā, krūtīs, rokās, ceļos, elkoņos un pēdās. Lai iegūtu intensīvāku ārstēšanu, atstājiet uz nakti un pamodieties ar izcilu mirdzumu.

2. Ķermeņa un sejas sprejs 150ml

Jūs nevarat izmantot pārāk daudz šīs lietas, tas ir ideāls kompliments jūsu ikdienas sejas un ķermeņa ādas kopšanas rutīnai. Var izmantot, lai palielinātu hidratāciju pirms grima uzklāšanas vai šļirces uzklāšanas visas dienas garumā, lai iegūtu smalku, veidojamu mirdzumu.

3. Ķermeņa skrubis un maska

Pirms dušas uzklājiet uz sausas ādas, lai iegūtu ātru intensīvu skrubi, vai dušas laikā uz mitras ādas, lai iegūtu maigu pīlingu. Berzēt ar apļveida kustībām no augšas uz leju, pāris minūtes. Koncentrējieties uz vietām, kur ir rētas, strijas, celulīts, izsitumi vai nevienmērīgs ādas tonis. Atstājiet masku, lai atjaunotu spīdumu un cīnītos pret hiperpigmentāciju. Noskalojiet un uzklājiet savas iecienītākās ķermeņa kopšanas procedūras. Tas, ka esat notīrījis ādu, palīdzēs uzlabot to efektivitāti.

Tilpums
401-850ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Sejai
Ķermenim

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.