Antiseptisks dezinfekcijas līdzeklis...

Antiseptisks dezinfekcijas līdzeklis rokam 150ml

84673
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
6,81 €
PVN iekļauts

 
Lielākā daļa infekcijas slimību tiek pārnestas caur rokām. Tāpēc vairāk nekā jebkad agrāk ir jāaizsargā katrs indivīds, lai ierobežotu baktēriju un vīrusu izplatīšanos. Pateicoties efektīvajai formulai, novērš baktēriju pēdas un atstāj rokas tīras, veselīgas un mīkstas. Satur 70,5% etanola. Formulas atbilst JORF rīkojumam Nr. 0097, atļauts izmantot dažus hidroalkoholiskos produktus, ko izmanto kā dezinfekcijas biocīdus cilvēku higiēnai.
Tilpums
51-150ml

SLA PARIS  kompānijai pieder inovatīva  pētniecības un attīstības laboratorija  un produktu ražošanas rūpnīca. Tas ļauj izcili kontrolēt kvalitāti. SLA PARIS  produkti ir bez parabēna, fenoksietanola un polietilēnglikolu. Mēs rūpējamies par to, lai mūsu produkti būtu saudzējoši jūsu ādai un veselībai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.