Atsvaidzinošs dezodorants apaviem 125ml

Atsvaidzinošs dezodorants apaviem 125ml

10R0125.EU
1-4
23,90 €
PVN iekļauts

 
10 FOOTLOGIX® SHOE FRESH DEODORANT SPRAY Atsvaidzinošs apavu dezodorants. Sastāvā esošā Tējas koka eļļa pāris sekundēs efektīvi nogalina smaku izraisošās baktērijas apavos un nodrošinot atsvaidzinošu aromātu. Līdzeklis nebojā ādu vai audumus. Ērti lietojams aerosols, ļauj līdzekli pielietot mērķtiecīgi. Rekomendējam: Cilvēkiem ar koptiem apaviem. Teicams līdzeklis atlētiem. Cilvēkiem, kas valkā slēgtus, neelpojošu apavus. Lietošana: Izsmidzināt līdzekli apavos reizi dienā vai pēc vajadzības.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Antibakteriāla
Atsvaidzinošs
Sastāvdaļas
Tējas koka eļļa
Pielietojums
Kājām
Preces veids
Spreji

Footlogix@ golvenā mītne atrodas Toronto, Konādā, uzņēmumu 2007.gadā dibināja Dr.Katarïna fon Gāvele, kura ir pasaulē pirmā un vienīgā Pediceutical@ transformējoša pēdu kopšanas sērija, kura risina sarežğītas problēmas pēdu kopšanas nozarē. Piedāvājam iedziļināties un izprast veselīgu pēdu nozīmi jūsu ikdienas dzīvesveidā un paaugstināt pedikïra nozares nozīmību, nodrošinot unikālus produktus ar revolucionārām tehnoloğijām, kas sniedz transformējošus rezultātus. Footlogix@ produkti piedāvā visaugstāko servisu un tiem uzticas miljoniem pēdu vairāk kā 55 valstīs.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.