Eļļa - serums matiem 10ml

Eļļa - serums matiem 10ml

6501K
1-4
8,71 €
PVN iekļauts

 

Intensīvi atjaunojoša matu eļļa.Satur dabīgo Karitē un Argana eļļu. Bagātināta ar antioksidantiem, omega eļļām un A un E vitamīniem. Sastāvā esošās taukskābes baro matus no iekšpuses, mitrina un piešķir matiem elastību un spīdumu. Kitoko ārstnieciskā eļļa ne tikai atdzīvinās nogurušus matus, bet arī palīdzēs neitralizēt brīvos radikāļus un aizsargās matus no apkārtējās vides un ķīmiskiem bojājumiem. Piemērots visiem matu tipiem, īpaši ja tie ir nesavaldīgi vai sausi. Satur dabiski iegūtu UV filtru. Nenoslogo un nesatauko matus. Samazina matu žāvēšanas laiku.

Lietošana: Iemasēt dažus eļļas pilienus plaukstā un ieziest to mitros vai sausos matos. Izķemmēt matus no saknem līdz matu galiem, lai nodrošinatu vienmērīgu eļļas izplatību pa matiem. Neizskalot. Matus ieveidot kā parasti.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Matu atjaunošanai
Matu nogludināšanai
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.