SkinSystem MARINE Jūras...
SkinSystem MARINE Jūras...
SkinSystem MARINE Jūras...
SkinSystem MARINE Jūras kristāli+aktivators pret celulītu  500ml+150ml
SkinSystem MARINE Jūras kristāli+aktivators pret celulītu  500ml+150ml
SkinSystem MARINE Jūras kristāli+aktivators pret celulītu  500ml+150ml

SkinSystem MARINE Jūras kristāli+aktivators pret celulītu 500ml+150ml

1010020041
>10
Profesionāļiem

 

Specific Biphasic Functional Treatment, pētīta celulīta ādas plankumu profilaksei un ārstēšanai. Dziļi noņem atmirušās šūnas un veicina audu atjaunošanos. Stimulē asins mikrocirkulāciju, veicinot apmaiņu starp skābekli un oglekļa dioksīdu un citām atkritumvielām, tādējādi attīrot epidermas šūnas un vienlaikus atnesot tām visas pašatjaunošanai un pareizai funkcionēšanai nepieciešamās uzturvielas.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* IVY

Pazīstamākā un nozīmīgākā efejas kvalitāte ir spēja neitralizēt celulīta ādas plankumus. Pateicoties savām ievērojamajām drenējošām īpašībām un spējai stimulēt asins mikrocirkulāciju, efeja ir viens no visbiežāk izmantotajiem dabiskajiem līdzekļiem, lai samazinātu un novērstu zemādas tauku veidošanos un vienlaikus novērstu un neitralizētu apakšējo ekstremitāšu pietūkumu un smaguma sajūtu.

* ZIRGKASTANS

Kosmētikā zirgkastaņa sēklu ekstrakts tiek izmantots tā asinsvadus aizsargājošo, pretiekaisuma un drenējošo īpašību dēļ, kas ļauj tai būt nozīmīgai relaksējošai, tonizējošai un nomierinošai iedarbībai. Īpaši piemērots apakšējo ekstremitāšu plankumu, piemēram, tūskas, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

* JŪRAS SĀLS

Jūras sālim piemīt drenējošas un veidojošas īpašības, jo, osmozes ceļā iekļūstot caur ādu, tas atbrīvo audus no liekā šķidruma un no jauna aktivizē tauku izvadīšanas mehānismus.

* SALDO MANDEĻU EĻĻA

Saldo mandeļu eļļa, bagāta ar vit. A B E un MINERĀLI ir pazīstami ar savām daudzajām īpašībām: cīnās ar ādas novecošanos un sausumu un novērš celulīta veidošanos, atjaunojot perifēro cirkulāciju un samazinot ūdens aizturi.

* BĒRZS

Tas veicina asinsriti, tajā pašā laikā iedarbojas detoksicējoši, īpaši celulīta ārstēšanā.

 

KĀ IZMANTOT:

Rūpīgi samaisiet fitoterapeitisko aktivatoru ar kristāliem, līdz tiek iegūts viendabīgs maisījums. Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu, izmantojot koka lāpstiņu, un uzklājiet to uz ādas nepilnības skartās vietas, veicot apļveida un enerģiskas kustības. Atstāj darboties elektriskā segā vismaz 10/15 minūtes. Izņemiet produktu ar siltā ūdenī samitrinātu sūkļa pogas.

PRODUKTU VAR ​​IZMANTOT:

– pati par sevi kā specifiska funkcionāla procedūra celulīta ādas defektu profilaksē un ārstēšanā.

– vai kā sagatavošanās posms īpašās profesionālajās Skin System Body procedūrās.

Tilpums
401-850ml
Preces veids
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.