DUAL MOIST Krēms, dziļi mitrinošs,...
DUAL MOIST Krēms, dziļi mitrinošs,...
DUAL MOIST Krēms, dziļi mitrinošs, hipoalerģisks 180ml
DUAL MOIST Krēms, dziļi mitrinošs, hipoalerģisks 180ml

DUAL MOIST Krēms, dziļi mitrinošs, hipoalerģisks 180ml

EUM60362
>10
22,60 €
PVN iekļauts
Pasūti Mediceuticals produktus:
- virs 50eur un saņem -5% atlaidi
- virs 100eur un saņem -15% atlaidi
- virs 150eur un saņem -20% atlaidi

 

DUAL MOIST ™ - mitrinošs roku un ķermeņa krēms. Nodrošina 24 stundu mitrināšanu, roku un ķermeņa ādas aizsardzību. Ph draudzīgs un bez pievienotām smaržvielām.Piemērots sausasi un / vai kairinātai ādai.

  • Var lietot uz normālas, sausas vai jutīgas ādas.

  • Palīdz nomierināt un mitrināt ādu.

  • pH draudzīgs.

  • Piemērots rokām, ķermenim un sejai.

  • Bez smaržvielām.

  • Ideāli piemērots kombinācijā ar Bao-Med Pure Skin, Scalp & Matu eļļu.

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA:

Uzklājiet Dual Moist katru dienu, lai nodrošinātu optimālu ādas aizsardzību un mitrināšanu.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
24h
Aizsargājošs
Mitrinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

Skaisti mati sākas ar veselīgu galvas ādu - tas ir Mediceuticals produktu devīze un galvenā ideja. Zinātnieku un matu kopšanas speciālistu komanda, kam ir aizraušanās un degsme radīt produktus, kas paredzēti īpašu galvas ādas un matu problēmu ārstēšanai, ir apzinājušies iespēju, ka, jebkuram cilvēkam var būt skaisti, veselīgi mati. Mērķis bija ārstēt galvas ādas problēmas, piemēram, blaugznas, dermatītu, psoriāzi un dažādas matu izkrišanas formas ar terapeitiskiem šampūniem un procedūru līdzekļiem.

Viņi konstatēja, ka, ārstējot galvas ādas problēmas, uzlabojās matu izskats, sajūta un vispārējais stāvoklis. Tas bija Mediceuticals sākums. Daudzu desmitu gadu laikā  Amerikas Savienotajās Valstīs strādājošie profesionāļi ir izmantojuši šos līdzekļus ārstēšanas procesā. Mediceuticals tika atklāts Nīderlandē 2010. gada oktobrī. Līdz ar to, pieprasījums Eiropas tirgū ir ievērojami pieaudzis. Mediceuticals pašlaik ir pieejams Nīderlandē, Beļģijā, Vācijā, Lielbritānijā, Itālijā, Bulgārijā, Rumānijā, Grieķijā, Kiprā, Polijā, Baltijā un Maltā. Mediceutical zīmols turpina attīstīties arī starptautiski un šobrīd tā ir pieejama Honkongā, Dienvidāfrikā, Jaunzēlandē un Singapūrā.

Matu veselības stiprināšana - Jaunākās paaudzes produkti dermatoloģiskai matu un galvas ādas kopšanai un atveseļošanai. Izstrādāti, lai atjaunotu un aizsargātu pat ļoti sausus, bojātus, trauslus, smalkus un plānus matus. Piešķir matiem veselīgu, skaistu, atjaunotu izskatu. Mati atgūst dabisku spīdumu un vitalitāti. Satur patentētu enzīmu proteīnu optimālai matu atjaunošanai, aizsardzībai un veselībai.

Progresīva matu atjaunošanas tehnoloģija. Produkti satur Triaminocoptinol – unikālu kompleksu, kas palīdz novērst trīs matu izkrišanas pamatcēloņus:

1) bloķē 5 alfa reduktāzi, samazina dihidrotestosterona (DHT) daudzumu ādā;

2) nepietiekamu asins cirkulāciju galvas ādā un matu folikulu apasiņošanu;

3) vāju matu nostiprinājumu ādas kārpiņās.

Šī Mediceuticals līdzekļu līnija ir īpaši efektīva androģenētiskas matu izkrišanas gadījumos (piemēram, 20-30 gadus jauniem vīriešiem ar augstu hormona testosterona līmeni), palīdz arī alopēcijas pacientiem. Aktīvo matu folikulu un galvas ādas stimulētāju NUMINOX ieteicams lietot arī tad, ja cilvēks regulāri cieš no pārmērīga stresa, kas veicina matu augšanu negatīvi ietekmējošā DHT aktīvu izstrādāšanos organismā. 

Medicīniskā galvas ādas terapija - Mediceuticals produkti galvas ādas terapijai sastāv no farmaceitiski pierādītām, klīniski pārbaudītām un ASV Pārtikas un medikamentu pārvaldē apstiprinātām formulām, kas paredzētas plaša spektra galvas ādas un matu bojājumu ārstēšanai. Produkti ir īpaši izveidoti, lai risinātu biežāk sastopamās galvas ādas un matu problēmas (blaugznas, pārmērīga sebuma izdalīšanās, seboreiskais dermatīts, psoriāze, ekzēma, sēnīte, sausa un niezoša galvas āda), palīdzētu labi justies un izskatīties.

Matu un galvas ādas attīrīšanas līdzekļu kombinēšana atbilstoši risināmajām problēmām:

Blaugznas, psoriāze, ekzēma: THERARx + X-FOLATE

Sausi mati un galvas āda, matu un galvas ādas kopšana veciem cilvēkiem: THERARx + X-DERMA

Seboreiskais dermatīts, taukaina galvas āda: THERARx + SOLV-X

Matu atjaunošanas tehnoloģija sievietēm - Mediceuticals īpaši sievietēm veidoti produkti, kas domāti specifiski sieviešu galvas ādas un matu izkrišanas problēmu risināšanai. Palīdz uzlabot galvas ādu un matu stāvokli, kas mainās stresa ietekmē un hormonālo pārmaiņu, piemēram, grūtniecības un menopauzes gadījumā. „W” sērijas produkti satur noteiktu vielu kompleksu, kas cīnās ar testosterona līmeni galvas ādā un matos, samazinot folikulu bojājošā DHT formēšanos un līdz ar to novēršot galveno matu izkrišanas cēloni.

Līdzekļi matu ieveidošanai - Jaunākās paaudzes matu ieveidošanas līdzekļi. Piemēroti jebkuram matu tipam un struktūrai, it īpaši smalkiem un trausliem matiem. Bagātināti ar dabiskām augu sastāvdaļām, piešķir matiem veselīgu izskatu, mirdzumu un apjomu. Nesatur spirtu, vasku, eļļas. Saudzē matu krāsu. Aizsargā matus pret mitruma un UV staru negatīvo iedarbību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.