FOOTLOGIX KUTIKLU MĪKSTINOŠS LĪDZEKLIS 118 ML.

Kutikulas mīkstinātājs 118ml

11R0180.EU
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
33,40 €
PVN iekļauts

 
11 FOOTLOGIX® PROFESSIONAL CUTICLE SOFTENER Kutikulu mīkstinātājs. Paredzēts profesionālai lietošanai. Efektīvi mīkstina kutikulu un cieto ādu ap un zem nagiem. Satur Urea, urīnvielu, kas dabiski mīkstina kutikulu, nesamazinot mitrumu blakus esošajā ādā. Punkt veida aplikators nodrošina šauru, ērtu produkta uzklāšanu. Līdzeklis nav agresīvs, tāpēc tas nav jānoskalo. Piemērots visiem ādas tipiem un drošs Diabētiķiem. Rekomendējam: Sausai ādai ap nagiem. Pedikīra procedūrās kā kutikulu mīkstinātāju. Var tikt izmantots arī sausajā pedikīrā. Lietošana: Uzklāt nelielu daudzumu tieši uz katra pirksta naga kutikulas.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Mitrinošs
Ādas tips
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām

Footlogix@ golvenā mītne atrodas Toronto, Konādā, uzņēmumu 2007.gadā dibināja Dr.Katarïna fon Gāvele, kura ir pasaulē pirmā un vienīgā Pediceutical@ transformējoša pēdu kopšanas sērija, kura risina sarežğītas problēmas pēdu kopšanas nozarē. Piedāvājam iedziļināties un izprast veselīgu pēdu nozīmi jūsu ikdienas dzīvesveidā un paaugstināt pedikïra nozares nozīmību, nodrošinot unikālus produktus ar revolucionārām tehnoloğijām, kas sniedz transformējošus rezultātus. Footlogix@ produkti piedāvā visaugstāko servisu un tiem uzticas miljoniem pēdu vairāk kā 55 valstīs.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.