REPONSE ECLAT Glow-Age krēms 100ml

REPONSE ECLAT Glow-Age krēms 100ml

A1140011
>5
Profesionāļiem
Time left

 
Grumbu korekcija un starojuma procedūra Ar ļoti efektīvām aktīvajām sastāvdaļām šai procedūrai ir 2 savstarpēji papildinoši efekti: atjauno ādas dabisko mirdzumu, samazina grumbas un uzlabo ādas toni. Matis piedāvā jaunu pieeju: vienkāršot blāvas un nogurušas ādas kopšanu. Vairs nav nepieciešams uzklāt mirdzošu krēmu un pēc tam pretnovecošanas krēmu. Bagātīga krēmveida tekstūra nodrošina komfortu. Piemērots sievietēm pēc 40 gadiem ar blāvu un nogurušu ādu. Dermatoloģiski pārbaudīts.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Elastībai
Izlīdzinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Sejai
Preces veids
Krēmi

Matis izmanto savas zināšanas un pieredzi, lai atrastu visefektīvāko, augstākās kvalitātes formulu. Labākais pierādījums tam: 10 produktu ekskluzīvo produktu  līnijas. Jau vairāk nekā 80 gadus vadošais kosmētikas zīmols un ir atpazīstams jau vairāk kā 70 valstīs ar savām inovācijām un rezultātiem ādas kopšanā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.