• JAUNUMS
CHRISTIAN LAURENT sejas dienas krēms...

CHRISTIAN LAURENT sejas dienas krēms Lifting SPF50 30ml

5903416066811
1-4
15,90 €
PVN iekļauts

 
TRIPLE POWER daudzfunkcionālais liftinga krēms nodrošinās jūsu ādai trīskāršu aizsardzību pret priekšlaicīgu novecošanos. Pateicoties kompleksam Solar Age, šis krēms ir īsts vairogs pret UV starojumu. Turklāt tas izgaismo krāsas izmaiņas un novērš to veidošanos, kā arī novērš grumbu veidošanos un citus fotonovecošanās simptomus. Tā ir unikāla ļoti stabilu jaunās paaudzes ķīmisko filtru kombinācija ar atlasītām sastāvdaļām, kas aktīvi kopj jūsu ādu. Hialuronskābe piesaista mitrumu no apkārtējās vides un dziļi mitrina. Krēma sastāvā esošais niacinamīds atjauno vienmērīgu, veselīgu krāsu un novērš lokālu pigmenta uzkrāšanos. Tādējādi tas novērš traipu parādīšanos un krāsas izmaiņas. E vitamīnam un resveratrolam piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības un tie neitralizē vides faktoru kaitīgo ietekmi. Stabils C vitamīns izgaismo epidermu un atbalsta dabisko kolagēna sintēzi, pateicoties kam jūsu āda paliek tvirta un labi saspringta. TRIPLE POWER ir krēms ar ārkārtīgi vieglu, zīdainu formulu un lieliski uzsūcas, neatstājot baltus atlikumus. Pateicoties tam, tas ir lieliski piemērots visu veidu ādas kopšanai, pat tiem, kam ir tendence uz spīdumu, kā arī zem grima. Parūpējieties par efektīvu ādas aizsardzību ar multi-protective TRIPLE POWER liftinga krēmu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Liftingam
SPF 30–60
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

Christian Laurent® ir līderis jaunākajās globālajās ādas kopšanas tendencēs. Mūsu augstākās kvalitātes kosmētika ir luksusa definīcija, ko radījuši labākie franču zinātnes un tehnoloģiju eksperti.

Izmantojot modernas un progresīvas tehnoloģijas, tiek radītas izsmalcinātas produktu formulas, kuru pamatā ir luksusa aktīvās sastāvdaļas, piemēram, melnās orhidejas molekulārais ekstrakts, kaviāra komplekss, bioaktīvais zelta un mirtes rozes ekstrakts. Kombinēts ar elegantiem aromātiem, lai pievilinātu sajūtas, vienlaikus radot satriecošus ieguvumus ādai.

Christian Laurent® kosmētikas smaržu kompozīcijas izstrādājuši vadošie franču smaržu dizaineri tieši no Grasas – pasaules smaržu industrijas galvaspilsētas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.