• JAUNUMS
Purles 171 - DERMA SOLUTION Minerālu...

Purles 171 - DERMA SOLUTION Minerālu saules aizsargkrēms SPF30 50ml

171P
1-4
27,00 €
PVN iekļauts

 
Minerāls sauļošanās līdzeklis ar SPF 30 ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas dabisku un efektīvu aizsardzību. Šis sauļošanās līdzeklis izceļas ar savu novatorisko uz minerālvielām balstītu formulu ar 98,5 dabīgām sastāvdaļām, kas nodrošina nepārspējamu aizsardzību gan pret UVB, gan UVA staru skarbajiem efektiem, padarot to ideāli piemērotu tiem, kam ir maiga un reaģējoša āda. Minerāls sauļošanās līdzeklis SPF 30 ir īpaši piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu, kam nepieciešama uzticama, dabiska aizsardzība bez kairinājuma riska. Nepārtraukti lietojot, sagaidiet ievērojamu ādas noturības uzlabošanos pret vides spriedzi un ievērojami mīkstāku, mitrinātāku sejas krāsu. LIETOŠANA: Optimālai iedarbībai uzklājiet uz sejas un kakla izgriezuma pēc rīta tīrīšanas. Lai saglabātu aizsardzības līmeni, ieteicams lietot atkārtoti ik pēc 2 stundām.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
SPF 30–60
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMA SOLUTION
Preces veids
Krēmi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.