• JAUNUMS
Purles 129 - TOTAL CLEANSING...

Purles 129 - TOTAL CLEANSING Attīrošās putas ar Kokvilnas ekstraktu 125ml

129P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
25,00 €
PVN iekļauts

 
Atklājiet Purles 129 Cotton Foam Cleanser maigo pieskārienu jūsu ikdienas ādas attīrīšanas rutīnai. Ideāli piemērotas jutīgai ādai, šīs putas veiksmīgi noņem kosmētiku, vienlaikus saudzējot maigo acu zonu. Pateicoties dabiskajam sastāvam, tas efektīvi saglabā jūsu ādas hidrolipīdu līdzsvaru, neizraisot kairinājumu. 97% sastāvdaļu ir dabiskas izcelsmes! Šis tīrīšanas līdzeklis ir piemērots ikvienam, kurš meklē ādai draudzīgu kosmētikas noņemšanas līdzekli, kas arī aizsargā un mitrina ādu. Tas ir īpaši izdevīgi tiem, kam ir jutīga āda vai tiem, kas dod priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām. Regulāri lietojot, sagaidiet attīrītu, mitrinātu un nomierinātu sejas ādu, palīdzot saglabāt ādas dabisko līdzsvaru un noturību. LIETOŠANA: Uzklājiet uz mitras ādas, maigi iemasējiet uz sejas, kakla un dekoltē, ieskaitot acis. Noskalo ar ūdeni. Izmantojiet katru dienu, lai iegūtu labākos rezultātus.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
TOTAL CLEANSING
Preces veids
Putas

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.