SkinSystem ALGO BOTANIC Maska...
SkinSystem ALGO BOTANIC Maska...
SkinSystem ALGO BOTANIC Maska...
SkinSystem ALGO BOTANIC Maska attīroša 500g
SkinSystem ALGO BOTANIC Maska attīroša 500g
SkinSystem ALGO BOTANIC Maska attīroša 500g

SkinSystem ALGO BOTANIC Maska attīroša 500g

1030021100
>10
65,00 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Attīrošā nolobāmā maska, kuras pamatā ir pirmatnējo jūru algināti un Bixa Orellana ekstrakts, sudrabs un glikonolaktons, novērš ādas nepilnību rašanos, regulē sebuma veidošanos un samazina poras.

Normalizē, nomierina un mitrina, atjauno normālu ādas hidrolipīdu barjeru, izlīdzinot sejas krāsu un novēršot spīduma efektu jau no pirmās lietošanas reizes.

Atjauno bojātos ādas audus, samazinot pūtītes rētas. Piemērots taukainai, netīrai un ar pinnēm pakļautai ādai, pateicoties sudraba antibakteriālajai un dziedinošajai iedarbībai sinerģijā ar Bixa Orellana.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* SUDRABS

Pretmikrobu, baktericīda un dziedinoša, uzlabo un normalizē netīras un uz pinnēm pakļautas ādas izskatu. Reģenerē aknes brūču bojātos ādas audus, atjaunojot ādas virskārtu un uzlabojot tās kopējo izskatu. Nomierina un nomierina niezes un apsārtuma kairinātu ādu, stiprina un normalizē ādas barjeru.

* BIXA ORELLANA

Antioksidants, pretmikrobu un dziedinošs līdzeklis. Tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem, regulē sebuma veidošanos, saglabājot ādas mikrobiotas līdzsvaru, un samazina ādas nepilnības, piemēram, pūtītes rētas.

* GLIKONOLAKTONS

Pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, tas iekļauj un saglabā ūdens molekulas, kas citādi iztvaikotu no dziļajiem dermas slāņiem, nodrošinot ilgstošu mitrināšanu. Tas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, atjauno bojāto ādas barjeru un tajā pašā laikā veic svarīgu antioksidantu darbību.

 

KĀ IZMANTOT:

Izmēriet ūdeni un pulveri proporcijās 2: 1, izmantojot mērtraukus, kas iekļauti kastē. Piemērotā traukā vispirms ielejiet pulveri un pēc tam ūdeni. Sajauc, lai iegūtu viendabīgu maisījumu, un uzklāj ar otu uz ādas, sākot no kakla uz augšu. Žūšanas laiks 9/13 minūtes.

Atstājiet iedarboties 15/20 minūtes un noņemiet alginātu ar rokām, sākot no kakla pamatnes, no apakšas uz augšu. Pirms noņemšanas maskas malas vēlams pacelt arī ar mitra sūkļa palīdzību.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.