3N Matu krāsa 60ml

3N Matu krāsa 60ml

3N60
1-4
Profesionāļiem

 
Dziedinošā matu krāsa ir ekskluzīva, progresīva, mūsdienīga, jo sevī ietver: keratīna dziedinošo sistēmu, kas ir patentēta un nav nevienai citai profesionālai matu kompānijai pasaulē; šī sistēma ir kā balsts matam un ir kā aizsargfaktors ķīmiskajos procesos; ziedu aizsargvairogā esošie krāsu pigmenti nostiprina, padziļina un paildzina analogos krāsu pigmentus matā. Tā rezultātā krāsa iegūst izteiktu spīdumu, ilgstošu noturību, neizbalēšanas spējas.
Tilpums
51-150ml
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Vairāk nekā 30 gadus L'ANZA ir bijis pionieris vismodernākajā tehnoloģijā, kādu industrija jebkad ir redzējusi. Sākot ar kopšanu un beidzot ar krāsu, L'ANZA izmanto vismodernāko sastāvdaļu tehnoloģiju, kas ir pilnīgi līdzsvarota ar savvaļas botāniskiem līdzekļiem un spēcīgiem aktīvajiem līdzekļiem matu dziedēšanai, blīvēšanai un aizsardzībai. Mēs esam nopelnījuši reputāciju, radot izcilus produktus, kas slavēti par to nepārspējamo veiktspēju.

Veseli mati ir skaista stila pamats. Neatkarīgi no veida vai struktūras, L'ANZA Healing matu kopšanai ir recepte, lai sasniegtu pat visambiciozākos matu mērķus. Ārstnieciskā matu krāsa piedāvā pilnu krāsu variantu Permanent, Demi Permanent un Semi Permanent izvēli, lai jūs varētu sasniegt sezonas aktuālos nokrāsas vai vienkārši atgriezties pie savām saknēm.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.