• -20%
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml
Luxuriate Kondicionieris 250ml

Luxuriate Kondicionieris 250ml

BM03
>10
20,89 € 26,11 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 

Pārveidojiet savus matus ar Luxuriate kondicionieri!

Šis barojošais un mitrinošais kondicionieris saglabās jūsu matus hidratētus un izjauktus, vienlaikus novēršot bojājumus. Tā labi izpētītais remonta komplekss piešķirs apjomu un padarīs jūsu matus gludus, spīdīgus un paliks veseli ar ilgstošu greznu efektu.

Luxuriate kondicionieris satur tādas "varoņu sastāvdaļas" kā hidrolizēts sojas proteīns, baobaba sēklu eļļa, hidrolizēts Adansonia Digitata (baobaba) sēklu ekstrakts un Persea Gratissima (avokado) eļļa, kas nodrošina virkni priekšrocību jūsu matiem.

Hidrolizēts Adansonia Digitata (Baobab) sēklu ekstrakts veicina pretnovecošanos, atjaunojot bojājumus, palielinot matu izturību un aizsargājot matus no UV starojuma bojājumiem. Jūsu mati jutīsies gludāki un mīkstāki, palielināsies stiprums, elastība un samazināsies frizieris.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

Persea Gratissima vai avokado eļļa

Avokado eļļa var palīdzēt veicināt veselīgu galvas ādu, jo tā baro ādu.

Triticum Vulgare proteīns

Kviešu olbaltumvielas var palīdzēt mitrināt matus, uzlabojot to tekstūru un samazinot matu sprogošanos.

Rīsu aminoskābes

Rīsu aminoskābes var palīdzēt mitrināt matus, uzlabojot to tekstūru un samazinot sprogošanos.

Hidrolizēts sojas proteīns

Hidrolizētajam sojas proteīnam ir lieliskas mitrumu saistošas ​​īpašības, kas palīdz uzturēt matus mitrinātus un novērš sausumu.

Baobaba sēklu ekstrakts

Hidrolizētais Adansonia Digitata sēklu ekstrakts ir bagāts ar taukskābēm un vitamīniem, kas var palīdzēt mitrināt un mitrināt matus, novēršot sausumu un lūšanu.

Prolīna aminoskābe

Prolīnam piemīt higroskopiskas īpašības, kas nozīmē, ka tas spēj piesaistīt un noturēt ūdeni. Tas padara to par labu matu kopšanas līdzekļu mitrinošu sastāvdaļu.

KĀ IZMANTOT:

Pēc mazgāšanas ar šampūnu uzņemiet nelielu daudzumu Luxuriate kondicioniera un uzklājiet to matos, koncentrējoties uz matu galiem, kas parasti ir sausākie un visvairāk bojāti. Atstājiet kondicionieri matos 2 līdz 3 minūtes, lai ļautu tam iekļūt matos un izlīdzināt kutikulas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Atjaunojošs
Elastībai
Matu spīdumam
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Lokainiem matiem
Sausiem matiem
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Dabiskas sastāvdaļas
Vitamīni
Kolekcijas
LUXURIATE

No auksti spiestajām baobaba augļu sēklām, izdalās eļļa, ko izmanto Bao-Med eļļā, ziepēs un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Papildus šīm sēklām augļi satur sausu, baltu pulveri, kas ir vitamīniem un minerālvielām bagāts. Šis baobaba pulveris tiek izmantots mūsu uztura bagātinātājos.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.