• -20%
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml
Luxuriate Matu maska 200ml

Luxuriate Matu maska 200ml

BM05
>10
26,50 € 33,12 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 

Atjauno matus ar Luxuriate matu masku!

Tā atjaunojošais dabisko sastāvdaļu maisījums palīdz atjaunot bojātus matus, pievienot mitrumu un veicināt veselīgu galvas ādu. No sausiem matiem līdz šķeltiem galiem, Luxuriate Hair Mask var palīdzēt atjaunot jūsu matu stāvokli,

padarot to mīkstu, spīdīgu un viegli pārvaldāmu.

Luxuriate Hair Mask satur daudzas “varoņu sastāvdaļas”, kas nodrošina virkni priekšrocību jūsu matiem: Aloe Vera dabiskie enzīmi veicina veselīgu matu augšanu, mitrina un mitrina matus, stiprina matu pavedienus, piešķir spīdumu un nomierina galvas ādu.

Šī sviesta dabīgie mīkstinošie līdzekļi mitrina matus, atjauno bojātus matus, mazina galvas ādas kairinājumu, aizsargā, piešķir spīdumu un uzlabo matu elastību.

Baobaba sēklu eļļas unikālais taukskābju un vitamīnu komplekss mitrina un mitrina matus, atjauno bojātus matus, veicina veselīgu matu augšanu un baro galvas ādu.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

Hidrolizēts kviešu proteīns

Hidrolizēts kviešu proteīns var palīdzēt mitrināt un hidratēt matus, novēršot sausumu un lūšanu.

Čia sēklu peptīdi

Čia sēklu peptīdi ir bagāti ar antioksidantiem un minerālvielām, kas palīdz veicināt veselīgu matu augšanu, barojot matu folikulus.

Aloe Vera želeja

Alvejas želeja ir dabiska sastāvdaļa, kas veicina matu veselību un baro galvas ādu. Alvejas želeja satur enzīmus, kas var palīdzēt veicināt matu augšanu, noņemot atmirušās ādas šūnas no galvas ādas un atbrīvojot matu folikulus.

Šī sviests

Šī sviests ir dabiska sastāvdaļa, ko izmanto matu maskās, lai mitrinātu un barotu matus un galvas ādu. Tas ir iegūts no šī koka riekstiem, kura dzimtene ir Āfrika. Šī sviests satur dabīgus mīkstinošus līdzekļus, kas var palīdzēt atjaunot bojātus matus, izlīdzinot matu kutikulu un samazinot sprogošanos.

Baobaba koka eļļa

Baobaba eļļa ir bagāta ar taukskābēm un vitamīniem, kas var palīdzēt mitrināt un barot matus, novēršot sausumu un lūšanu.

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet lielu daudzumu Luxuriate matu maskas un uzklājiet to matos, sākot no saknēm un virzoties līdz pat galiem.

Noteikti pārklājiet ar masku visu galvu, īpašu uzmanību pievēršot matu galiem, kas parasti ir visvairāk bojāti.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Matu spīdumam
Mitrinošs
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Lokainiem matiem
Sausiem matiem
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Alveja
Dabiskas sastāvdaļas
Vitamīni
Šī sviests
Kolekcijas
LUXURIATE

No auksti spiestajām baobaba augļu sēklām, izdalās eļļa, ko izmanto Bao-Med eļļā, ziepēs un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Papildus šīm sēklām augļi satur sausu, baltu pulveri, kas ir vitamīniem un minerālvielām bagāts. Šis baobaba pulveris tiek izmantots mūsu uztura bagātinātājos.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.