• JAUNUMS
Purles 54 - ACID PEELS Az-Pīlings 16%...

Purles 54 - ACID PEELS Az-Pīlings 16% 50ml

54P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 54 Az-Peel 16% ir revolucionārs Acid Peel ādas kopšanas līdzeklis, kas izstrādāts, lai novērstu tādas izplatītas ādas problēmas kā acne vulgaris un rosacea, nodrošinot risinājumu sinerģiska skābes pīlinga veidā. Tas ir arī ļoti efektīvs pret ādas krāsas izmaiņām, veicinot vienmērīgāku ādas toni. Galvenās sastāvdaļas: 14% azelaīnskābe, 2% salicilskābe. Azelaīnskābes un salicilskābes kombinācija ir ieteicama tiem, kam ir pinnes, rosacea un ādas krāsas izmaiņas. Tas ir īpaši piemērots jutīgiem un vaskulāriem ādas tipiem. Regulāri lietojot Purles 54 Az-Peel 16%, āda kļūst skaidrāka, līdzsvarotāka un samazinās iekaisuma pazīmes un krāsas izmaiņas. LIETOŠANA: Uzklājiet 1-2 pīlinga slāņus ar otu pēc ādas attīrīšanas un attaukošanas, izvairoties no jutīgām vietām. Atstājiet iedarboties 5-10 minūtes un rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Pēc tam izmantojiet neitralizējošu losjonu.
Tilpums
0-50ml
Ādas tips
Problemātiskai ādai
Kolekcijas
ACID PEELS
Preces veids
Pīlingi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.