Camillen 60 Hand cream - Mitrinošs...

Camillen 60 Hand cream - Mitrinošs krēms ar azulēnu rokām 100ml

8030.2
1-4
10,57 €
PVN iekļauts

 
Aizsargājošs roku krēms ar kumelītēm. Tas nomierina un dziedē sasprēgājušu ādu, efektīvi mitrina to un padara elastīgu. Pateicoties tekstūrai, krēms ir piemērots arī roku masāžai. Raksturīga labvēlīga ietekme uz nagiem un naga kutikulu. Tas ātri iesūcas ādā, neatstājot pēdas. Ideāli piemērots lietošanai ikdienā.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Mitrinošs
Ādas tips
Sausai ādai
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Krēmi

Gadsimtiem ilgi cilvēki šo unikālo augu pazīst kā maigu un daudzpusīgu ārstniecības augu ar plašu veselības aktivitāšu spektru.

Audzēšana un pielietošana.

Kumelīšu raža tiek novākta laikā no jūnija līdz augustam, kad zieds ir pilnībā ziedošs. Tomēr, ja vasaras laika apstākļi joprojām ir karsti, ziedu var novākt arī septembrī. Ziedu galvas tiek savāktas bez tā kāta. Lai sasniegtu maksimālos rezultātus, vislabāk, kad tie ir ziedējuši pēc 3 līdz 5 dienām un ideālā gadījumā, kad ārā ir saule. Pēc lapu savākšanas sākas vērtīgās un ārstnieciskās eļļas ekstrakcijas process.

Kumelītes tiek izmantotas medicīniskajās procedūrās tējas, kompresu, aplokšņu, ieelpošanas un skalošanas veidā, bet galvenokārt kā kosmētikas krēmus un ziedes kā aktīvo sastāvdaļu. Tas atvieglo kuņģa un zarnu trakta traucējumus, iekaisumu, pietūkumu, slikti sadzīstošas ​​brūces, sliktu ādu un daudz ko citu. Kumelīšu izteiktais pretiekaisuma, dekongestants un ādu atjaunojošais efekts mums tiek izmantots Camillen 60 pēdu kopšanas līdzekļos.

Kādas sastāvdaļas padara kumelīti tik vērtīgu?

Ziedi satur vērtīgas ēteriskās eļļas, cita starpā, divas galvenās aktīvās sastāvdaļas azulēnu un bisabololu, ko izmanto Camillen 60 produktiem.

Azulēnu iegūst no kumelīšu ziedu un dziļi zilās krāsas ēteriskās eļļas. Tam ir pretiekaisuma un reģenerējoša iedarbība uz iekaisušas, apsārtušas un iekaisušas ādas. Daudzi šīs sērijas Camillen 60 produkti iegūst raksturīgo zilganu nokrāsu, pateicoties šai daudzpusīgajai sastāvdaļai. Bisabololu iegūst arī no kumelīšu ēteriskās eļļas. Tam ir pretiekaisuma, brūču sadzīšanas un spazmolītiska iedarbība, kā arī papildus baktērijām (baktericīdas) un pretsēnīšu (fungicīdas) īpašības.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.