Blonde Life Brightening Shampoo...

Blonde Life Brightening Shampoo barojošs šampūns blondiem matiem 1000ml

067287
1-4
60,90 €
PVN iekļauts

 
Barojošs šampūns blondiem matiem. Šampūns mirdzumam, maigi attīra matus, saglabājot blondos toņus mirdzošus un glītus. Barojošām vielām bagātās tamanu un monoi eļļas palīdz atjaunot matu spēku, mīkstumu un spīdumu. Maigi attīra no netīrumiem un taukainuma; Nesatur SLS/SLES sulfātus*; Atjauno matu optimālo pH līmeni (pH 4.5–5.5); Novērš vara nokrāsas, neitralizējot hloru un minerālu paliekas, kas izraisa matu krāsas blāvumu un dzeltēšanu, Galvenās sastāvdaļas: SmartRelease tehnoloģija    - unikālā piegādes sistēma apvieno trīskārši varenas sastāvdaļas veselīgiem matiem (keratīns, arginīns, mežrozīšu augļu eļļa) neredzamā liposomā. Šī piegādes sistēma nodrošina neapsīkstošu nodrošinājumu matiem, lai palīdzētu atjaunot, stiprināt un aizsargāt matus no uzkrājošamies ikdienas veidošanas un nodilšanas procesu ietekmes. Arginīns    - arginīns lielā mērā tiek novājināts balināšanas procesā. Šī dabiski matos esošā aminoskābe matu elastībai nekavējoši atjauno un stiprina gaišās matu cirtas, lai mazinātu matu lūšanu. Tamanu eļļa    - bagāta ar neaizstājamām taukskābēm un Omega-6 un -9, šī retā mitrinošā un kopjošā eļļa no Dienvidaustrumāzijas palielina mirdzumu, aizsargā matu krāsu un palīdz novērst matu trauslumu jau pēc pirmās lietošanas reizes. Monoi eļļa   - bagāta ar neaizstājamām taukskābēm, šis eksotiskais kokosa eļļas un gardēnijas ziedu ekstrakta maisījums baro un aizsargā katru šķipsnu. Attīrītāji - neitralizē hloru un attīra no minerālu paliekām, atbrīvojot no vara un dzetenīgajiem toņiem, pat pirms tie parādās, lai saglabātu blondos toņus spožus un nevainojamus starp krāsošanas reizēm. *SLS/SLES sulfāti = nātrija laurilsulfāts/nātrija lauretsulfāts. Ieklāt šampūnu slapjos matos, masējot saputot un rūpīgi izskalot. Labākam rezultātam turpināt ar tās pašas sērijas kondicionieri.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Barojošs
Matu krāsas noturībai
Matu mīkstumam
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sastāvdaļas
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Kolekcijas
BLONDE LIFE

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.