NEW AGE G4 Cell Regeneration...

NEW AGE G4 Cell Regeneration procedūras komplekts

20250G
1-4
Profesionāļiem

 
Komplektā ietilpst: 1. Dermabrāzijas pīlings 10ml. Efektīvs, dubultas iedarbības atsvaidzinošs pīlings, kas atjauno ādu. Pateicoties gan ķīmiskajai, gan mehāniskajai iedarbībai attīra poras no netīrumiem un stimulē šūnu atjaunošanos. Izlīdzina ādas reljefu un balina nevēlamo pigmentāciju. Lietošana: iepakojuma saturu uzklāt uz attīrītas, mitras sejas ādas, iemasēt apļveida kustībām un noskalot ar ūdeni. 2. Masāžas krēms 10ml. Intensīvi mitrinošs krēms, kura pamatā ir skvalēns. Krēms nostiprina epidermālo barjeru, nomierina un tonizē. Produktam ir krēmveida tekstūra un to viegli uzklāt. Tas iesūcas pakāpeniski, nepadarot ādu pēc masāžas lipīgu. Masāžās krēms nodrošina intensīvu mitrināšanu un barošanu, atjauno ādas aizsargbarjeru, stimulē kolagēna sintēzi un samazina tā degradāciju, nomierina iekaisušu ādu. Lietošana: pēc dermabrāzijas pīlinga uzklāt iepakojuma saturu uz sejas. Veic liftinga masāžu. Pirms nākamā procedūras posma masāžas krēms nav jānoskalo. 3. Intensīvi mitrinoša maska (Dream Mask) 10ml. Maskas pamatā ir augu eļļas un peptīdu komoplekss. Unikālā maskas formula satur skvalēnu, E vitamīnu, hialuronskābi un dzintarskābi, keramīdus, gatulīnu un Symlift. Maska likvidē sausumu un velkošo sajūtu ādā, izlīdzina grumbiņas, padara sejas ādu maigāku un elastīgāku, ādas virskārta kļust elastīgāka, tonis viendabīgāks, novērš ādas lobīšanos un samazina tās jūtīgumu. Lietošana: vienmērīgi uzklāt iepakojuma saturu uz sejas, kakla un dekoltē zonas un turpināt masāžu. Pirms nākamā procedūras posma maska nav jānoskalo. 4. Plastificējošā maska 30ml. Maska nodrošina izteiktu liftinga efektu. Tā satur aļģu ekstraktus, kas mitrina un nomierina ādu. Pateicoties plastificējošāš maskas nosedzošajām īpašībām tiek panākta Dream Mask aktīvo vielu maksimāla iedarbība, procedūras augsta efektivitāte. Tiek sašaurinātas poras un izlīdzinātas grumbiņas. Lietošana: sajaukt iepakojuma saturu ar 90ml vēsa ūdens un kārtīgi samaisīt. Vienmērīgi uzklāt uz sejas un kakla . Atstāt iedarboties 15 minūtes un uzmanīgi noņemt maskas pārpalikumu ar mitru kompresi.
Īpašības
Atjaunojošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Komplekti

GIGI piedāvā produktus gan sejas, gan ķermeņa ādas kopšanai, kā arī dekoratīvo un ārstniecisko kosmētiku. Pagājušā pusgadsimta laikā tā guvusi ievērojamus panākumus, saņemot starptautisku atzinību par ieguldīto darbu. Ieņemot līdera pozīciju Izraēlas profesionālās kosmētikas tirgū, „GIGI Cosmetic Laboratories” veiksmīgi eksportē savu produkciju erī uz citām pasaules valstīm, kā, piemēram, Japānu, Krieviju, Ungāriju, ASV, Vāciju, Indiju, Kanādu, Spāniju, Norvēģiju un citām.

"GIGI Cosmetic Laboratories" pamatlicējs ir Eliejzers Landau. Viņš ir ievērojams bioķīmiķis un farmakologs. Izmantojot kosmetoloģijas, farmakoloģijas, dermatoloģijas, fito- un aromaterapijas sasniegumus, kā arī austrumu medicīnas pieredzi, 50-os gados viņš izstrādāja virkni unikālu preparātu vecas un problemātiskas ādas kopšanai. Vēlāk tika izveidota efektīvi darbojošās kompānija, kas izstrādā un ražo jaunus preparātus ārstnieciskajā kosmetoloģijā, kuru īpaši augstā kvalitāte saistīta ar zinātnisku pieeju, mūsdienīgām tehnoloģijām un augstas kvalitātes izejvielām.

„GIGI” produktu raksturīgākās īpašības ir:

     1) zinātniski pamatotu dabīgu sastāvdaļu un augstas kvalitātes biotehnoloģijas produktu kombinācija, kas nodrošina efektīvu produktu iedarbību;

    2) produktu ražošana farmaceitiskajā rūpnīcā „AGIS”, Izraēlā, kur tiem tiek piemērotas tādas pašas drošības, hipoalerģijas un kvalitātes prasības kā ārstnieciskiem preparātiem;

      3) plaša produktu daudzveidība - vairāk kā 400 preparātu sejas un ķermeņa ādas kopšanai, kā arī ārstēšanai, dažāda dziļuma pīlinga veikšanai un dekoratīvā kosmētika sniedz iespēju izvēlēties produktu jebkuram ādas tipam un attiecīgu procedūru veikšanai;

     4) izveidotas sērijas „ekonomiskā”, „bizness” un „lukss” klase, kas ļauj speciālistiem izvēlēties produktus klientiem ar dažādām vajadzībām un iespējām.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.