• JAUNUMS
Purles 65 - ACID PEELS T-pīlings 15%...

Purles 65 - ACID PEELS T-pīlings 15% 30ml

65P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Atklājiet Purles T-Peel 15% 30 ml pārveidojošās īpašības, kas izstrādātas, lai novērstu virsmas nelīdzenumus un piešķirtu jūsu sejas ādai jaunu dzīvību. Šis spēcīgais pīlinga šķīdums, kura pamatā ir TCA, ir pazīstams ar savu ātro un ievērojamo iedarbību, īpaši uz plānas, sausas ādas tipiem vai ar zemu sāpju slieksni. Veicinot šūnu atjaunošanos, uzlabojot ādas biezumu un tvirtumu, kā arī mazinot grumbu un ādas nelīdzenumu parādīšanos, Purles T-Peel nodrošina ātru ceļu uz gludāku, vienmērīgāku ādas tekstūru. Galvenās sastāvdaļas: trihloretiķskābe (TCA 15%). Ieteicams lietot uz plānas, sausas ādas, šis pīlings ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas mazināt grumbas un dažādas ādas nepilnības, piemēram, paplašinātas poras un nevienmērīgu pigmentāciju. Paredziet ievērojamus estētiskus uzlabojumus, kas, iespējams, ir pamanāmi jau pēc vienas sesijas, jo tas izlīdzina ādas tekstūru un ievērojami samazina grumbu dziļumu. LIETOŠANA: Uzklājiet uz attīrītas, attaukotas ādas, slāņojot no mazāk jutīgām vietām, līdz parādās baltas maskas efekts salicilskābes kristalizācijas dēļ. Uzklāt 1-3 kārtās, ļaujot nožūt. Nomazgāšanai izmantojiet neitralizējošu losjonu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Sausai ādai
Kolekcijas
ACID PEELS

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.