• JAUNUMS
Purles 47.3 - MICROBIOME SPECTRUM...

Purles 47.3 - MICROBIOME SPECTRUM Mikrobiomu aizsargkrems 100ml

47.3P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 47.3 Microbiome Protection Cream ir izsmalcināts barojošs risinājums, kas paredzēts, lai mitrinātu un izveidotu aizsargājošu ādas barjeru. Ideāli piemērots ādas kopšanas režīmu noslēgšanai, tas izmanto īpaša prebiotiskā kompleksa spēku, lai veicinātu labvēlīgu baktēriju augšanu, atjaunojot un uzturot ādas mikrobiomu līdzsvaru. Krēms ir īpaši piemērots īpaši jutīgai ādai, tostarp tām, kurām ir nosliece uz atopiju, pasargājot no vides stresa faktoriem un mazinot diskomfortu no sausas, pārslainas ādas. Konsekventi lietojot, krēms nostiprina ādas aizsargfunkcijas, veicina mitrināšanu un mazina kairinājumu un dehidratāciju, nodrošinot gludu, veselīgu sejas krāsu. LIETOŠANA: Uzklājiet uz sejas, kakla un dekoltē, iemasējot ar maigām apļveida kustībām, līdz pilnībā uzsūcas.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Kolekcijas
MICROBIOME SPECTRUM
Preces veids
Krēmi

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.