Make-up noņemšanai


Skaistuma noslēpums meklējams ne tikai kvalitatīvā dekoratīvajā kosmētikā, ar ko tiek veidots grims, bet arī tajā, ka kosmētika dienas beigās vienmēr tiek noņemta. Ne velti ir apgalvojums, ka viens no sievietes grēkiem pret savu sejas ādu ir doties gulēt ar nenotīrītu kosmētiku. Un tam nevar nepiekrist. Kosmētikas noņemšana ir ļoti būtiska, lai sejas āda saglabātu jauneklīgumu, nezaudētu mitrumu, pāragri neveidotos novecošanās pazīmes.
Līdzekļi Make Up noņemšanai ir attīstījušies līdz ar dažādām inovācijām kosmētikas ražošanas nozarē. Viens no pēdējo gadu jaunumiem, kas ātri iekarojis sieviešu uzticību, ir micelārais ūdens. Bez tā savu ikdienu vairs nevar iedomāties ļoti daudzas sievietes. Bet joprojām populāra izvēle ir arī pieniņi, eļļas un citi līdzekļi, kas paredzēti Make Up noņemšanai. Visus šos līdzekļus, kas nākuši no uzticamiem un skaistuma speciālistu iecienītiem zīmoliem, varat iegādāties mūsu Salonline veikalā – gan tiešsaistē, gan klātienē veikalā-noliktavā Rīgā. Salonline ir profesionālas kopjošās un dekoratīvās kosmētikas un salonu aprīkojuma tiešais izplatītājs Baltijas valstīs. Preču klāstā pieejami arī augstas kvalitātes līdzekļi Make Up noņemšanai.
Salonline preču klāstā ir saudzīgi un tajā pašā laikā ļoti efektīvi līdzekļi kosmētikas noņemšanai – gan sejai, gan acīm. Pieejami līdzekļi, kas paredzēti jutīgai ādai, arī ar nomierinošām, mitrinošām un antibakteriālām īpašībām, lai sniegtu katram ādas tipam piemērotāko kopšanu.


Atlasīt pēc

Specializētie produkti
Zīmoli
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Kolekcijas
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Pielietojums
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Preces veids
Rādīt vairāk Rādīt mazāk
Tilpums
Īpašības
Sastāvdaļas
Ādas tips
Svars
Atlasīt
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.