Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF
Kosmetologu aparāts portatīvais RF

Kosmetologu aparāts portatīvais RF

LOOK-R11
1-4
190,00 €
PVN iekļauts

 

Galvenie efekti: paceļ un savelk ādu, mitrina un baro, novēršs gaišos plankumus, nostiprina sejas ādu, novērš novecošanos, nomierina un atjauno, izgaismo līnijas, izgaismo smalkās krunciņas ap acīm, izgaismo tumšos lokus, acu maisiņus, uzlabo ādas tonis utt.

Piecas galvenās tehnoloģijas: RHP, RF, EMS, LED krāsu gaisma, VR vibrācija

RHP funkcija: instrumenta zonde izstaro enerģiju, cirkulē septiņos enerģijas punktos un var vienlaicīgi izstarot vairākas ultraimpulsu viļņu formas, lai papildinātu sejas bioelektrību, aktivizētu šūnas, atjaunotu ādas elastību un atrisinātu dažas ādas atslābināšanas problēmas.

RF ultraimpulsu RF siltumenerģijas režīms:

RF audu sildīšana, RF enerģija koncentrēta instrumenta zondē, siltums iedarbojas dziļi ādā, veicinot zemādas audu kolagēna atjaunošanos, uzlabo sejas kontūru, derma tiek uzkarsēta, kamēr epidermas slānis uztur normālu temperatūru, veicinot divu veidu reakcijas. Viens no tām ir ādas dermālā slāņa sabiezēšana un sekojoša grumbu izgaismošana vai izzušana; otra ir zemādas kolagēna formas pārveidošana, ražojot jaunu kolagēnu, un āda kļūst tvirtāka jau pēc pirmās lietošanas reizes.

EMS — bioelektrisko viļņu elektroniskās muskuļu stimulācijas režīms:

Mikrostrāvas skaistumkopšanas instruments ir sava veida skaistumkopšanas instruments, kas iedarbojas uz seju, izmantojot bioelektrisko viļņu tehnoloģiju, lai papildinātu sejas bioelektrisko enerģiju, aktivizētu šūnas, atjaunotu ādas elastību, lai atrisinātu dažas ādas atslābināšanas problēmas un aizkavētu ādas novecošanos. Bioelektrisko viļņu režīmu, var lietot katru dienu. Cilvēkiem, kuriem ir nosliece uz tūsku un atslābumu, šo funkciju piemērotāk izmantot liftingam. Tā ir droša un efektīva.

LED - krāsu gaismas režīms:

(deviņas gaismas krāsas): sarkana, zaļa, zila, dzeltena, violeta, ciāna, balta, sarkana, zila un kombinēta mirgojoša gaisma.

Nogurušai ādai un smalkajām krunciņām, LED sarkanās gaismas režīms paātrina kapilāru stimulāciju, veicina asinsriti un limfas cirkulāciju, kā arī atklāj ādas elastību un mirdzumu.

VR vibrācijas masāžas režīms:

Šī funkcija veicina produktu uzsūkšanos, nomierina un mazināt sāpes, veicina asinsriti, mazina nogurumu, veicina labāku produkta ievadīšanu un uzsūkšanos utt.

Krāsu gaismas parametri:

1. sarkanā gaisma: viļņa garums 620-630 nm, uzlabo ādas dzīvās asins iekļūšanu šūnās dziļai atjaunošanai;

2. zaļā gaisma: viļņa garums 515-530nm, uzlabo pigmentētu ādu, samazina grumbas;

3. zilā gaisma: viļņa garums 460-475 nm, uzlabo pūtītes, nomierina jutīgu ādu;

4. Violeta gaisma: viļņa garums 1050-1060 nm, uzlabo pūtīšu rētas, nomierina ādu;

5. Ciāna gaisma: viļņa garums 490-500 nm, uzlabo muskuļu substrāta spēju Veicināt vielmaiņu;

6. Baltā gaisma: viļņa garums 1580-1590nm, uzlabo ādas aktīvo audu vielmaiņu;

7. dzeltena gaisma: viļņa garums 590-600 nm, uzlabo blāvu ādu;

8. Sarkanā, zaļā un zilā gaisma: viļņa garums 460-630 nm, uzlabo ādas atjaunošanos un uzlabo trīs perifērās gaismas veiktspēju, lai veicinātu ādas uzlabošanas funkciju;

9. Integrētu mirgojošu gaismu var izmantot pirms ārstēšanas beigām, lai nostiprinātu efektu;

Īpašības
Liftingam
Funkcijas
LED
RF Radiofrekvence

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.