Graine de douceur à la cerise Skrubis...

Graine de douceur à la cerise Skrubis visu tipu ādai 50 ml

BIO004
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
28,00 €
PVN iekļauts

 

Šis maigais sejas skrubis, kurš bagātināts ar sasmalcinātiem ķiršu kauliņiem un dzintaru, speciāli izstrādāts visu tipu, pat jutīgas, ādas saudzīgai skrubēšanai. Attīra un mīkstina ādu, sniedz tai svaiguma sajūtu un veicina ādas atjaunošanās procesu. Aktīvās sastāvdaļas: sasmalcināti ķiršu kauliņi, dzintars, magoņu ziedūdens, makadāmijas eļļa, gurķumētru eļļa, kakao sviests, ķiršu ekstrakts. Lietošana: samitrināt sejas un kakla ādu, paņemt lielu skrubja piku un uzklāt uz sejas un kakla. Sargāt acu zonu. Bagātīgi samitrināt rokas un skrubēt ādu riņķveida kustībām. Noskalot ar siltu ūdeni un nosusināt ar frotē dvieli.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Preces veids
Skrubji

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.