EAU DE PERLE Toniks ar ēzeļmātes...

EAU DE PERLE Toniks ar ēzeļmātes pienu 500 ml

1311
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Nomierinošs toniks jutīgai, nobriedušai un uzbudinātai ādai. Atsvaidzina ādu un atjauno dabīgo ādas pH līmeni, neitralizē ūdens negatīvo ietekmi uz ādu. Unikālā sastāvdaļa – ēzeļmātes piens satur magniju, kāliju, fosforu, kalciju, dzelzi, cinku, A, B1, B2, B6, C, E vitamīnus, bioaktīvos peptīdus, citokīnus, piena sūkalu olbaltumvielas. Aktīvo sastāvdaļu kompozīcija nodrošina intensīvu mitrinošu, imunitāti nostiprinošu un reģenerējošu iedarbību. Apgādā ādu ar nepieciešamajiem mikroelementiem, minerālsāļiem un vitamīniem. Aktīvās sastāvdaļas: ēzeļmātes piens, vīnogu ekstrakts. Lietošana: pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas un sejas notīrīšanas ar pieniņu, ar vates disku uzklāt toniku uz sejas un kakla. Bez parabēniem.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Mitrinošs
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Ādas tips
Jutīgai ādai
Preces veids
Toniks | losjons

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.