Trīsfāžu attīrošs koncentrāts ar...

Trīsfāžu attīrošs koncentrāts ar unikālu tekstūru 100ml

I4110
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
24,00 €
PVN iekļauts

 
Grezns attīrošs līdzeklis ar želejas-eļļas pretnovecošanās formulu. Uzklājot, želeja pārvēršas par greznu eļļu, kas palīdz maigi noņemt kosmētiku un piemaisījumus IEGUVUMI Palīdzība izšķīdināt kosmētiku un piemaisījumus, atstājot svaiguma sajūtu Koncentrējas uz ādas nomierināšanu un atsvaidzināšanu AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Attīrīta saulespuķu eļļa: ir komedogēna nesēja eļļa, kas neaizsprostos jūsu poras. Bagāta ar E vitamīnu Saulespuķu eļļa palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, vienlaikus palīdzot atjaunot ādas barjeru Pentavitin®: ādai identisks ogļhidrātu komplekss ilgstošai mitrināšanai. Tas palīdz stiprināt ādas barjeru, kas samazina mitruma zudumu Pantenols: pro-vitamīns B5, kas koncentrēts uz mitruma piesaistīšanu un noturēšanu ādā, vienlaikus nomierinot kairinājumu un atbalstot jaunu šūnu veidošanos
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Sastāvdaļas
Vitamīni
Preces veids
Attīrošie gēli un krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.