• JAUNUMS
SHEHAND PARAFFIN Pīlings - skrubis...

SHEHAND PARAFFIN Pīlings - skrubis rokām 75g

R40080
>10
12,72 €
PVN iekļauts

 

SHEHAND PARAFFIN Pīlings - skrubis rokām.

Pīlings - skrubis ar ļoti patīkamu krēmveida konsistenci, optimāli izlīdzina un atjauno roku maigo epidermu, vienlaikus "atverot" to paša līdzekļa barojošajiem un lipīdu komponentiem. Tas satur pīlingu poliglutamīnskābi un dabīgo lufu, kas kopā ar citām aktīvajām vielām mīkstina ādas sabiezējumus, novērš raupjumu un maigi izgaismo epidermu, to nekairinot. Krēmveida formula ar iestrādātām pīlinga daļiņām tādējādi vienlaikus noloba un baro epidermu, efektīvi atjauno un uzlabo tās izskatu un stāvokli. Jau pēc vienas procedūras āda atgūst samtainu gludumu un jūtamu maigumu.

Lietošana: Uzklājiet nepieciešamo pīlinga devu uz tīras, sausas roku ādas. Uz brīdi iemasējiet, tad atstājiet skrubi iedarboties 5 minūtes, lai pīlingā esošās ieeļļojošās un barojošās sastāvdaļas uzsūktos caur ādu. Pēc tam veiciet masāžu vēlreiz, rūpīgi noskalojiet rokas ar remdenu ūdeni un nosusiniet.

Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Svars
0-100gr
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Skrubji

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.