K.Blonde kompakts balinošais...

K.Blonde kompakts balinošais krēms-pulveris 20g

41130R
>5
Profesionāļiem

 
Ļoti aktīvs kompakts, krēmveida balinošais pulveris. Pateicoties tā homogēnajai un stabilajai formulai, pūdera jaukšanas procesā tas neiet pa gaisu, samazinot risku to ieelpot. Var izmantot ar jebkuru balināšanas tehniku. Priekšrocības: Satur augsti aktīvas balinošās vielas, kas efektīvi balina matus, tai pat laikā saudzējot matu šķiedras. Satur kviešu dīgļu proteīnus, kas mīkstina matus. Efektīva balināšana: līdz 8 toņiem.
Īpašības
Krēmveida
Svars
0-100gr

LAKMÉ atrodas Barselonā; tāpēc uzņēmumu iedvesmo Vidusjūras vērtības, piemēram, daba, aizraušanās, veselība, inovācijas un dizains. Uzkrātā pieredze un zināšanas matu kopšanā ir iemiesota zīmola produktos. Uzņēmuma laboratorija pastāvīgi meklē jaunus veidus, kā izveidot un uzturēt skaistus un veselīgus matus. Piedāvājumā ir plašs klāsts ar jebkura veida matu krāsošanas, veidošanas, apstrādes un kopšanas produktiem, vadošie uzņēmuma zīmoli: Collage, Chroma, Gloss, K. Therapy, Teknia un K Style. Dabiskie un sintētiskie Lakme komponenti tiek ražoti visstingrākajā kvalitātes kontrolē un atbilst visiem ES noteikumiem, un izejvielas nāk no tālākajiem planētas nostūriem (atsevišķus produktus sertificē Ecocert un RainForest).

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.